返回列表 回覆 發帖

亞伯拉罕vs郭巨

唔係就唔係咖啦,畀邊個摷過都唔係。唔通我老婆仲係處女咩?
沙文 發表於 2024/1/13 07:31

你老婆交貨俾你時係咪處, 係你知....(怕係卦?)
嗰陣係啫,
沙文 發表於 2024/1/13 07:38

你識講「嗰陣係」就得喇。
耶穌未受難前又唔係斷手斷腳, 單眼佬
(30幾歳既猶太佬仲無破處......去邊到搵到咁正既?)
夠有好多女人愛我,我冇辦法個個都愛番佢,sorry about that
沙文 發表於 2024/1/13 07:38

請教抽水, 唔樣做個server
一受就斷手斷腳,
沙文 發表於 2024/1/13 07:42

若望福音:
        兵士遂前來,把第一個人的,並與耶穌同釘在十字架上的第二個人的腿打斷了。可是,及至來到耶穌跟前,看見他已經死了,就沒有打斷他的 腿;...
這些事發生,正應驗了經上的話說:『不可將他的骨頭打斷。』

耶穌死咗都仲係咁perfect
就算嗰陣係,唔通我而家就唔可以嫌棄佢咩?信唔信我聽日就去walmart買裙
沙文 發表於 2024/1/13 08:13

walmart 見, 一齊揀
其實對於夫妻相處佢識條鐵。好似亞伯拉罕咁對天主,唔散就有鬼。
沙文 發表於 2024/1/15 02:19

你老婆話: 「衰佬沙文, 你係應承唔再出去搞三搞四搵susanna, 就切咗條jer 出嚟俾我!」
你又會唔會照做, 拎把孖人牌出嚟?
(或是諗住老婆會唔捨得, 到時拎條香腸嚟做替代)
關於依撒格扮蟹,仲有小小補充。其實佢主動要求扮蟹,正正就證明佢預咗自己會驚、掙扎。自願又點會掙扎呢 ...

完全感覺不到絲毫痛楚

沙文 發表於 2024/1/16 07:54

佢係咪挖錯咗位置, 挖低咗尺半
關於依撒格扮蟹,仲有小小補充。其實佢主動要求扮蟹,正正就證明佢預咗自己會驚、掙扎。自願又點會掙扎呢 ...
沙文 發表於 2024/1/16 07:54

耶穌自願上十字架
在山園祈禱時都標哂冷汗喎。
(更說明天主子, 係用佢既人性 (唔係神性)嚟替人受罪, 撻個神性出嚟梗係無有怕, 無有痛)
挑,我都係用人性接受我老婆處置啫,難道我有神性咩?阿穌為人性格蛇o鬼,我都冇辦法幫佢。我只知真真正正 ...
沙文 發表於 2024/1/16 08:31

你「挑」得咁爽....

咁下次結婚週年紀念, 你送呢件禮物俾佢, 表示一心一意
https://dangerousminds.net/content/uploads/images/made/content/uploads/images/Vhhkvfstkmlmlkgtd_465_349_int.jpg
唔止呢樣嘢, 我成個人畀曬佢, 連埋呢樣嘢, 佢咪仲高興
沙文 發表於 2024/1/16 09:01

俾唔哂......你用「蔣氏配劍」,, 隔住咗啲精華
(或者係佢都唔想要)
練槍都唔會成日live rounds. dry firing 一樣咁緊要
沙文 發表於 2024/1/16 13:01

叫以色列班兵, 入加沙時用dry firing 喇
咁就啱嘞。又話天主選民復國都得咁把炮,但畀人突襲成功,就係因為平日冇dry fire training. 而家亡羊補牢 ...
沙文 2024/1/16 21:02 提交

戶籍紀14:45
民長紀3:13、6:3
撒慕爾上 30

以色列成日都俾鄰國恐襲。
歷史無變
人類會打仗就梗㗎啦, 阿媽係女人呢啲嘢, 聖經講就當佢好靈
沙文 2024/1/16 21:47 提交

無錯
係打仗
學武既高手係忍住唔出手。
要出手時就唔好留手。

美國警察一係唔用鎗、一開鎗就打到你殘先停
到時先發現原來結果係調轉
沙文 發表於 2024/1/16 22:01

到時你先發覺原來身處地獄, 睇野同天堂相反。。。。一個「卡」字
屌又話有煉獄嘅? 究竟你係咩教㗎?
沙文 發表於 2024/1/17 03:17

煉極都未及格, 不如唔好屣柴火?
It's not your call. 柴火天主出啫, 關你叉事,  煉獄嘅financial controller係你咩
沙文 發表於 2024/1/17 11:12

我都係依書直說唶。

靈感嚟自耶穌派72門徒出去, 叫佢地當一啲村唔歡迎佢地時, 就拍拍腳上泥土, 去下一條村好過。唔好屣時間, 有啲人真係唔想要得救。

默示錄又話耶穌再來時, 仲有一批人要企係撒殫過邊, 同天使在亞瑪革冬開戰。 咁呢啲人又無得煉喇。。。係死硬派
耶穌都未返嚟, 而家又唔係末世, 所以這批人都唔會有我份
沙文 發表於 2024/1/18 07:56

以前啲反基, 敵基督都會趌起身加入撒殫。
莫非, 你開始悔改, 轉軚了?
趌起身先諗囉, 要轉軚都好快㗎啫
沙文 發表於 2024/1/18 09:34

所以#68 你咁緊張有煉獄。
無....就大檸樂囉!

(煉獄都好熱架....唔使帶咁多衫)
價錢亦都好相宜, 平過我老婆套VERSACE
沙文 發表於 2024/1/19 04:35

咁著法 susanna 幾索身材都無用,  連視覺快樂都無...地獄咪好悶下?
變通下就得啦。訂造雙人套裝,兩個人著一件。都唔難嘅,不過民智未開就諗唔到 ...
沙文 發表於 2024/1/19 08:56

咁咪兩個人同困係一件suit, 長相廝守。。。
咁冇咗抽水話齋:
晚上夜夜纏綿風流快活隨時換伴,其實係好正常咁用條jer

悶氣未散
高級模式 | 發新話題
換一個