返回列表 回覆 發帖

不枉此生

沙按: 他在這一生中從未親眼見過女人,只能藉由同儕或書本的描述了解女性的存在。

係咪呢種益智書籍呢

...
沙文 發表於 2024/1/30 09:01

亞伯1938年就香咗...
佢可以在有生之年睇到1953年先出版既Playboy.....
上面都有得睇咖嘛
沙文 發表於 2024/1/31 02:05

there is no time in heaven

所以可以比你先睇到1969年才有的毛版playboy..先睹為快
有time都得㗎, 由1938年等到1969年創刊號, It was so worth the wait
沙文 發表於 2024/1/31 04:41

可惜等唔到3D版, VR版, playboy就摺咗
上面有永生㗎嘛, 乜原來你唔信嘅咩
沙文 發表於 2024/1/31 05:58

仲要睇1953年版既playboy....沙文話齋:申請掉落abyss 潛水好過
我都記得呢呢套戲, 當年喺利舞臺睇嘅,冇幾耐利舞臺就拆咗喇。
嗰陣我以為戲入面嘅液體呼吸潛水器係真嘅, 特 ...
沙文 2024/2/1 14:13 提交

你上邊都話信天國是永生,咁仲使鬼呼吸器潛水,都唔會死得架嘛。輕輕鬆鬆就咁潛落深淵。你話爽唔爽?
我哋唔知道天國詳情, 可能永生但係根本冇得潛水?到時唯一可以做嘅嘢, 就係24/7不斷地讚美主,  仲爽唔爽呢?: ...
沙文 發表於 2024/2/2 15:55

創世紀說天主用firmament穹蒼分開天上的水和地上的水....
天堂都有水潛卦......
諗起都心寒
抽刀斷水 發表於 2024/2/2 22:42

咁你在地上都是24/7不停地呼吸, 你有無心寒??
回覆  beebeechan
有水,doesnt mean有得潛,因為規定24/7口噏噏“主啊你好L叻啊。潛水講唔到嘢咖嘛 ...
沙文 發表於 2024/2/3 07:42

或者天國潛水唔使唅住個閥
或者唔使唅住個閥但係要唅住耶穌條J仲慘(雖然你或者會覺得好enjoy, 或者唔係或者, 係一定)

Sorry搵唔到插 ...
沙文 發表於 2024/2/3 09:06

你多啲訓練羅莎蓮點樣唅....
上咗水都可以施展...今天晚上, 就與你一起到巫山仙境, 樂園
您唔畀人生出黎盲?
沙文 發表於 2024/2/7 22:48

同上文犯駁喎
又話佢睇過playboy 既?
(B按...playboy 有突波版, 俾盲人用?)
有凸字版
沙文 發表於 2024/2/8 01:14

高級模式 | 發新話題
換一個