返回列表 回覆 發帖

福音戒毒成功案例:基督教的社會功能和意義

都唔係恃人多,只係你成日想將個焦點、重點帶向你想搬個位,其他人唔睬你,咁啫。仲要自己搬咗龍門 ...
抽刀斷水 2024/2/7 01:51 提交

無守門員,任我射⋯⋯空門
都唔係恃人多,只係你成日想將個焦點、重點帶向你想搬個位,其他人唔睬你,咁啫。仲要自己搬咗龍門 ...
抽刀斷水 發表於 2024/2/7 01:51

我一開始發言, 在#7 便擺定咗個龍門位, 未郁過

你求其將個波踢到底線, 都唔係踢去龍門, 就當入咗球
,其他人唔睬你,咁啫。

旁觀者,下流虫, 舐糞之流....係老鼠拉龜, 無掟埋手唶。
E+係講歷史,講學術喎, 佢地只係識屌, 擂漿棍 , 屎眼. 趌屎忽
你繼續表演啦,唔阻你

既然係粉絲要求到, 咁我繼續表演勒
香港人息息相關既鴉片戰爭, 有近代學者哈佛大學的Harry G. Gelber, 再深入探索, 發覺完全不是50年代共產黨拿來宣傳的「大英帝國殖民地主義欺負中國」那套。
我一開始發言, 在#7 便擺定咗個龍門位, 未郁過

你求其將個波踢到底線, 都唔係踢去龍門, 就當入咗球 ...
beebeechan 發表於 2024/2/7 06:24

吓?個龍門唔係應該由#1開始架咩?即係你由#7就開始搬龍門?
吓?個龍門唔係應該由#1開始架咩?即係你由#7就開始搬龍門?
抽刀斷水 發表於 2024/2/7 09:51

我與你既瓜葛係由#6開始
你既瓜葛搬得郁龍門咁犀利?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
你既瓜葛搬得郁龍門咁犀利?
抽刀斷水 2024/2/7 12:42 提交

#7是沖著你的#6,  不是與#1瓜葛
高級模式 | 發新話題
換一個