返回列表 回覆 發帖

溫馨提示:

咁又舉個例
有天主教內既狂熱港獨份子放咗個炸彈係銅鑼灣, 爆咗, 死咗無辜市民
條友內疚...去告解
神父聽咗....要唔要舉報?
唔報...就係犯法..好嚴重既罪添
上報...又犯教會法...除牌炒尤.

你話....點算好...點算好...點算好?!
回覆  beebeechan

我諗天主教係時候撤出蛙島了。
抽刀斷水 發表於 2024/3/18 02:10

在 牆國內的都未撤出, 咁快蛙島就摺?
回覆  beebeechan

我諗天主教係時候撤出蛙島了。
抽刀斷水 發表於 2024/3/18 02:10

今日既打壓, 同一, 二世紀時受羅馬帝國既打壓.....蚊髀同牛髀喇。
羅馬最後都輸咗。

「小信德的人,你為什麼懷疑?」..耶穌在平息風浪中在船上講既
點知而家呢個討論區個個講嘢都好似用暗語咁樣
逃出魔幻紀 發表於 2024/3/18 09:25

如要整你, 用暗語, 乜語, 就算唔出聲...都係死
乜你認為除了大陸,在其他任何一個國家就可以口沒遮攔亂講嘢???

. ...
leefeng 發表於 2024/3/19 01:25

呢啲橫額可以隨便飄揚
在「城」內, 相信, 連屋都拆埋你
屌,您真唔識定詐唔識?就算教徒都唔係蠢成咁卦?嗱我唔係suggest您放炸彈,不過如果您唔放都放咗...
貴教 ...
沙文 發表於 2024/3/21 08:55

都好提議...好似賭船咁....開出公海先開賭...無犯法
咁辦隻告解船.....開出公海先告解...

警察執法, 打擊的士濫收車資、拒載. 拉UBER, 拉賣淫...會用放蛇方法。

會唔會扮教徒告解, 爆假大鑊....錄埋音。
若神父唔依法舉報....嘿   ..仲捉你唔到!!

(真係, 要整你....乜都做得出)

B按: 咁會唔會玩得大咗啲?
高級模式 | 發新話題
換一個