返回列表 回覆 發帖

救命,我現在妄想症好嚴重。

救命,我現在妄想症好嚴重。我又許多時候幻想共產黨不但害死七百萬香港人,還會挑起第三次世界大戰,企圖侵略美國......怎麼辦才好呢?

觀音可不可以幫到我?耶穌可不可以幫到我?謝謝。

我相信法輪功有奇蹟,法輪功可以驅魔。
回覆 22# 哈佛專家

可能你唔係妄想, 歡迎
https://www.rfi.fr/tw/%E5%9C%8B% ... 9%E6%AA%A2%E6%9F%A5
回覆 24# 抽刀斷水

好啦咁成咗佛之後keep in touch繼續來這裏貼文, 唔好學釋加茂利咁樣潛咗水就算L數
救命,我現在妄想症好嚴重。我又許多時候幻想共產黨不但害死七百萬香港人,還會挑起第三次世界大戰,企圖侵略美國......
哈佛專家 發表於 2024/3/22 00:39
大纪元之汉奸咀面,时时常常长长暴露无遗【default】

寄生虫,洋鬼子,比较起美国总统\英国皇室之洋鬼子等等等等更加是洋鬼子,但,无论如何,以身为中国人为荣一定是说-
美,

倭寇如何侵华,你要洋鬼子教专家你?
美中关系走向

大纪元新闻网
·美中关系走向
轉為繁體網頁
2021年1月20日,拜登新政府上台,美中关系如何走向备受瞩目。
日本| 大紀元

大纪元新闻网
› 社區新聞 › 亞洲
安全對話 ... 專家:從安倍國葬看日台與日中關係兩樣情 ... 任何單位及個人未經許可,不得擅自轉載使用。 Copyright© 2000 - 2024 The Epoch Times Association Inc.
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
救命,我現在妄想症好嚴重。我又許多時候幻想共產黨不但害死七百萬香港人,還會挑起第三次世界大戰
,企圖侵略美國......
哈佛專家 發表於 2024/3/22 00:39
专家尊驾阁下,看了太多大x元等等,吸了它们的毒
。。。。。。

美国 侵略【&霸占】 中国台湾省

美国 颠覆      中国香港&内地

“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆 23# 沙文

係咪未落實條供奉channel呀?通道都未搭建好,叫人地點答你啫。
回覆 21# 哈佛專家

我都係講事實啫, 大家都有眼見係你話同佢傾唔到偈,
其實我叫你吩咐點樣供奉你, technically有咩困難啫?

我現在不再妄想共產黨跟美國打第三次世界大戰。

你都係亂講。
係你自己話"現在釋迦牟尼佛涅槃了,不是人人可以見到他"

唔係你講我都唔知添啦
Don't know where God is but the Devil is in the details

亂講
成咗佛就唔識人
你不了解有錢佬, 我有幾個friends都係咁, 發咗達之後, 撞見佢, 想用佢打個招呼都詐睇唔到
Don't know where God is but the Devil is in the details
你不了解釋迦牟尼佛。釋迦牟尼佛在世時,我們可以請教他。現在釋迦牟尼佛涅槃了,不是人人可以見到他。
屌咁即係佢聽見都唔9睬您
我話佢成咗佛就唔識人,冇錯啦?

我驚您又會好似佢咁,不如您而家吩咐落先以免到時唔知點供奉您

我都無法同釋迦牟尼佛溝通,但我對釋迦牟尼佛有信心,我向釋迦牟尼佛祈禱,釋迦牟尼佛會聽見。
佢冇睬我喎, "四分律云:明相出,始得食粥",我請教佢, 咁我搬去挪威住, 半年都冇明出, 咪餓L死都未天光?
佢由得我餓死都冇睬我
近排佢同你有咩傾呀?謝謝。

其實釋迦牟尼佛有睬我地。釋迦牟尼佛主要是說法度眾生,亦會救苦救難。謝謝。
回覆 9# 哈佛專家

你吩咐定先啦, 唔係到時好似釋迦牟咁成咗佛就唔再返嚟睬我哋

問題是我沒有地方供奉這麼大的佛像,會有其他網友迎請你的佛像,謝謝。
高級模式 | 發新話題
換一個