返回列表 回覆 發帖

掃羅殺死千千,大衛殺死萬萬

咁咪即係幾似狗吠
beebeechan 發表於 2024/4/22 22:39

你講緊呢隻護主狗BB陳?

回覆  leefeng

你都認左你資料同BB陳一樣咁可信?咁到底係可信定唔可信?

jimmychauck 發表於 2024/4/22 16:27
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

正常吖,見你無力反駁,都知你冇做過任何功課。老師通常都唔會對劣等生抱任何期望。

回覆 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/22 16:21

反中亂港的歪理不嬲都係你自己講自己答!!!
根本冇人想睬你。

回覆  旁觀者

倒一步講,咁你地爛屍即係贊成共產黨有權打倒昨日嘅自己啦,即係共產黨講嘅野唔算數啦,咁基本上就證明左我以前話共產黨失信嘅論點㗎啦。即係八九六四可以平反,即係2019香港將會唔係叫暴亂,係會叫光復。你班爛屍跟車咁貼就自己睇路啦。

jimmychauck 發表於 2024/4/21 02:04
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
咁咪即係幾似狗吠
beebeechan 發表於 2024/4/22 22:39

你將熱臉貼到jimmychauck個冷屁股上,原來BB陳是不可信喎?
睇黎你在護你個主jimmychauck的眼中,護主狗BB陳亦是一個智障!

回覆  leefeng

只有智障先閱讀理解有問題睇唔明我講嘅野。我係話一樣可信,BB陳可信袁乜飛就可信,BB陳不可信袁乜飛就不可信。咁簡單嘅野好難由頭教你低智爛屍。
jimmychauck 發表於 2024/4/22 16:36
你將熱臉貼到jimmychauck個冷屁股上
leefeng 發表於 2024/4/22 23:39

你又點知佢個屁股係「冷」既呢
莫非你.....................
你自己咪試咗囉,俾人用個屁股貼到你塊面正一正添,味道如何?
你自己咪試咗囉,俾人用個屁股貼到你塊面正一正添,味道如何?
leefeng 發表於 2024/4/23 05:24

狗鍾意最聞籮柚

你個頭像係狗,狗性難移
你又成日狗翕, 狗吠

回覆 146# beebeechan
被你同類摑面,老臉掛不住了唄,明白嘅!

前面果隻jimmychauck, 後面果隻BB陳!
回覆  beebeechan
被你同類摑面,老臉掛不住了唄,明白嘅!

前面果隻jimmychauck, 後面果隻BB陳! ...
leefeng 發表於 2024/4/23 06:48

講其他野做乜
答咗你點知佢籮柚係「冷」先
回覆 139# 旁觀者

連關鍵詞"唯獨聖經"都俾埋你啦,你自己唔識揾只顯你不長記性無力搜證,干我了事?
回覆 142# leefeng

你答唔到當然唔敢睬,自己貼啲癈物YOUTUBE洗人地板在先,俾人插到一棟都冇,唔敢面對現實,我可以理解。
回覆  leefeng

你答唔到當然唔敢睬,自己貼啲癈物YOUTUBE洗人地板在先,俾人插到一棟都冇,唔敢面對現實 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/23 07:47

你盲㗎?

回覆  旁觀者

倒一步講,咁你地爛屍即係贊成共產黨有權打倒昨日嘅自己啦,即係共產黨講嘅野唔算數啦,咁基本上就證明左我以前話共產黨失信嘅論點㗎啦。即係八九六四可以平反,即係2019香港將會唔係叫暴亂,係會叫光復。你班爛屍跟車咁貼就自己睇路啦。

jimmychauck 發表於 2024/4/21 02:04

回覆 151# leefeng

你就像一個要立貞節牌坊的婊子,卻依舊回答不了我任何問題。
回覆  旁觀者
連關鍵詞"唯獨聖經"都俾埋你啦,你自己唔識揾只顯你不長記性無力搜證,干我了事? ...
jimmychauck 發表於 2024/4/23 07:45

妖書話︰
    「弟兄要把弟兄、父親要把兒子,送到死地。兒女要與父母為敵,害死他們。」《馬太》10:21
    都俾埋你啦,你唔識遵守,證明你丁點理解能力都冇。
回覆 153# 旁觀者

閱讀理解0分。

"你要做"和"將要發生"都分不清,真係唔好話自己識字,好醜㗎。
「你要做」,就係洗乾淨八月十五,晚晚趷高屎窟。
    「將要發生」,就係屁眼教主會「復臨」,生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水!
   分得出嘞啩!
回覆 155# 旁觀者

轉咩話題啫,話你閱讀理解錯誤,你就只係識謾罵。
早知今日,當初就讀明讀通先出黎柒吖嘛,叫左你好多次㗎啦。
「你要做」,就係洗乾淨八月十五,晚晚趷高屎窟。
    「將要發生」,就係屁眼教主會「復臨」,生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水!
   分得出嘞啩!
回覆 157# 旁觀者

早知今日,當初就讀明讀通先出黎柒吖嘛,叫左你好多次㗎啦。

話題要轉了嗎?
回覆  leefeng

你就像一個要立貞節牌坊的婊子,卻依舊回答不了我任何問題。 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/23 16:48

你正是婊子生的一隻畜生!
回覆  旁觀者

早知今日,當初就讀明讀通先出黎柒吖嘛, ...
jimmychauck 發表於 2024/4/23 22:21

婊子生的畜生一天不謾罵别人就扮有了貞節牌坊了?
高級模式 | 發新話題
換一個