返回列表 回覆 發帖

掃羅殺死千千,大衛殺死萬萬

回覆  leefeng

毛澤東唔係你偶像,不過係共產黨偶像。
佢豈只三千萬人謾罵?你暗諷佢衰格,如此詆譭共產 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/27 06:18

一湯匙唔够力,食够2湯匙啦,

可以幫助你不再自導自演,不再語無倫次胡説八道,
幫助你控制興奮、躁動、幻覺、妄想及精神分裂等症狀。

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 181# leefeng

你都係冇其他招式㗎啦,繼續無法反駁同出醜啦。
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/4/27 06:37

你隻癲狗吠到好嘈!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng
咁宜家你咪唔同意共產黨史觀呀?你係咪睇歷史叻過羅爾綱呀?
jimmychauck 發表於 2024/4/27 06:18

阿柒頭!你爺爺講過,爺爺係以歷史角度看事物,事物對錯,不是在一時,而是長遠。
回覆 183# leefeng

無中生有生安白造,認為中國人身份係恥辱、以共產黨為邪惡的標準,指控共產黨屠殺中國人,一味在論壇灌水,詆譭毛澤東,口中撐共狠批基督徒禍國乜乜乜,又要以台灣基督徒代表全中國,又否認香港人係中國人,意圖分裂中國,收共產黨錢上黎離教者之家揾食抹黑其他使用者。
回覆 184# 旁觀者

講咁多說話,只不過想掩飾自己話共產黨錯,仲話埋佢唔夠長遠,係咪想話佢得返幾年?
呢啲就叫文過飾非。
你就叫歷史角度看事物,人地共產黨歷史學家就叫食屎角度看事物吖嘛。老鼠上天平。
回覆 185# jimmychauck

你又要加藥了?
回覆  旁觀者
講咁多說話,只不過想掩飾自己話共產黨錯,仲話埋佢唔夠長遠,係咪想話佢得返幾年?
呢啲就 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/28 03:52

你爺爺看的是事情本身。
爺爺講過︰若老八將「神父」、「牧師」 塞入炮膛開一炮,以檢測移鼠吹噓妖徒「永遠不見死」 有冇講大話,爺爺話啱。
老八勒令「神父」、「牧師」 將妖堂金銀財帛搬出來分給窮人,以檢測移鼠吹噓妖徒可以移山倒海有冇講大話,爺爺話啱。
回覆 187# leefeng

你都冇其他技能㗎啦,繼續出醜,加油。
回覆 188# 旁觀者

講乜本身唔本身,連歷史史料應該點睇,用乜原則睇都唔識,慳啲啦。唔妥共產黨咪開聲囉,躲躲藏藏虛虛怯怯盡顯醜態。
你冇看到咩!連閱讀理解能力都冇!           
你爺爺看的是事情本身。
爺爺講過︰若老八將「神父」、「牧師」 塞入炮膛開一炮,以檢測移鼠吹噓妖徒「永遠不見死」 有冇講大話,爺爺話啱。
老八勒令「神父」、「牧師」 將妖堂金銀財帛搬出來分給窮人,以檢測移鼠吹噓妖徒可以移山倒海有冇講大話,爺爺話啱。
回覆 191# 旁觀者

知啦知啦,知你不學無術,仲幫我證明埋,繼續吹吧。
你連字都未識, 竟能不學有術?
回覆 193# 旁觀者

不學有術還勝於學而無術。
刵和華都講得出、唔識字、無搜證能力、唔識谷歌百度、老鼠上天平者就收皮啦。
主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水。
呈清」下先啦你如何「挑避」啦。
中國「藉」、唔「洗」本、「架兩」、「癈心神」。你真識字!

回覆 195# 旁觀者

刵和華都講得出、唔識字、唔識谷歌百度、旁觀這麼久旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚麼反基言論可靠可信程度都有點限、解錯經、文言文都唔講嘅巨嬰、一味轉換話題,老鼠上天平者就收皮啦。

書字,學之末,而弗知何故有以吹比天者也,汝本末倒置,拙矣。不通人言,故不可效論。汝宜還鄉寒窗數載,免颜再損矣。
回覆  leefeng

你都冇其他技能㗎啦,繼續出醜,加油。
jimmychauck 發表於 2024/4/29 04:17

你完美代表所有 基督教/耶穌教 的形象:小人,自大,無知,無賴下流,反智,精神錯亂,思想歹毒,反中亂港出賣中國自肥。
回覆 197# leefeng

確實你除左潑婦罵街,都冇其他招式㗎啦,繼續出醜啦。
回覆  leefeng

確實你除左潑婦罵街,都冇其他招式㗎啦,繼續出醜啦。
jimmychauck 發表於 2024/5/1 00:11

任何科學求真嘅野你真係識……條鐵!所以你信基督教。
回覆 199# leefeng

確實你除左潑婦罵街,都冇其他招式㗎啦,讀多幾年書先黎出醜啦,要同我講科學,你仲差咁一兩個學位。
高級模式 | 發新話題
換一個