返回列表 回覆 發帖

掃羅殺死千千,大衛殺死萬萬

回覆 159# leefeng

繼續表演謾罵喔。只證自己的無力反駁。
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/4/23 22:45

把你老娘榮升婊子的不也是你自己這隻畜生嗎?
當你天天像你娘親婊子潑婦罵街一樣謾罵別人的時候亦只證明你的無力反駁,是誰開始用「婊子」两字来表演謾罵呢?不也是你自己這隻孽畜嗎?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 162# leefeng

婊子要立貞節牌坊乃漢語。你口裡一邊廂撐共產黨罵基督徒黃絲,一邊廂就以台灣基督徒去代表中國人,這行徑就是婊子要立貞節牌坊。我是以事實及你的言行指出你"像一個要立貞節牌坊的婊子",並非無理謾罵,你有聰明,可以為自己開脫。

https://pedia.cloud.edu.tw/Entry/Detail/?title=%E8%AC%BE%E7%BD%B5

謾罵=肆意亂罵。

爛屍書讀不好,連字義也不清不楚,整天價只懂在潑婦罵街,或許是少壯不努力,老大徒悲傷之表現了。
回覆  leefeng

婊子要立貞節牌坊乃漢語。你口裡一邊廂撐共產黨罵 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/24 00:38

畜生一日不瘋癲就想扮人類?對付畜生,一定要罵,特别是婊子生的畜生jimmychauck
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 164# leefeng

罵,得看是什麼「人」。
《正氣歌》有云︰「為張睢陽齒,為顏常山舌。」  
你咁懂文言文,知是什麼意思麼﹖
回覆 166# 旁觀者

太平天國你未答完,到底你同唔同意共產黨歷史學家政協嘅史觀,唔好辯唔過又諗住轉話題。睇完你係咪忠於共產黨領導聽黨話跟黨走等你表夠忠先再同你講啲咩古代忠臣啦。
你爺爺話過以歷史角度看事物,不因其他原因影響。啥時候都話,天平天國係中國近代史上最大嘅災難,基督邪教害得中國人可慘了。
    你個撚樣啥都唔懂,只舔邪教屎窟,重有臉話「國之大義」。
回覆 168# 旁觀者

你認左同共產黨意見相左,唔同意共產黨史觀咪得,因乜事兜咁大個圈避開唔肯講呢啲?
即係你個不學無術就可以大大聲話自己以歷史角度看事物,人地羅爾綱歷史學家就係以力屎角度看事物?
你邊位呀?刵和華都講得出嘅唔識字唔識理唔識谷歌唔識百度唔識搜證唔識分辨佬?
連共產黨講野都敢唔同意,重有臉話「國之大義」?
回覆  旁觀者

你認左同共產黨意見相左,唔同意共產黨史觀咪得,因乜事兜咁大個圈避開唔肯講呢啲?
即係你個不學無術就可以大大聲話自己以歷史角度看事物,人地羅爾綱歷史學家就係以力屎角度看事物?
你邊位呀?刵和華都講得出嘅唔識字唔識理唔識谷歌唔識百度唔識搜證唔識分辨佬?
jimmychauck 發表於 2024/4/25 21:49

你呢個阿柒頭(Chauck)真係有病,嚴重精神病。
自己up個「國之大義」出来,現在又屈係人地講?次次都係咁?
回覆 170# leefeng

正一ON9,就係你地班爛屍嘅表現,完全冇資格講國之大義,就咪係度嘈話我講國之大義。
閱讀理解又0分。
回覆  leefeng

正一ON9,就係你地班爛屍嘅表現,完全冇資格講國之大義,就咪係度嘈話我講國之大義。

jimmychauck 發表於 2024/4/25 23:11

你反中亂港,打香港老人,在香港支持燒殺打砸,支持賣國,出賣香港,舔耶媚洋就叫做國之大義?
回覆 172# leefeng

樣樣都無中生有,你有證據咪攞出黎。你又話我唔係中國人,點賣法?自己搞清楚自己講乜先再出黎柒啦。
回覆  leefeng

樣樣都無中生有,你有證據咪攞出黎。你又話我唔係中國人,點賣法?自己搞清楚自己講乜先再 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/25 23:51

呢種一樣都啱你用,治你的精神分裂症!

回覆 174# leefeng

回覆 175# jimmychauck

竟然有咁多人想謾罵你,你真係具備足夠既衰格先至得到!
回覆 176# leefeng

你偶像毛鬼咪一樣。

你繼續表演謾罵喔。只證自己的無力反駁。
回覆  旁觀者
jimmychauck 發表於 2024/4/25 21:49

黨與國你都未分得清,說明你精神有大問題。
回覆  leefeng

你偶像毛鬼咪一樣。

你繼續表演謾罵喔。只證自己的無力反駁。 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/26 16:59

我既偶像不是老毛,咪生安白造,雖然你們造神好叻!你都要足够衰格,先至衰到被咁多人罵,幫唔到你。
回覆 179# leefeng

毛澤東唔係你偶像,不過係共產黨偶像。
佢豈只三千萬人謾罵?你暗諷佢衰格,如此詆譭共產黨嘅封神對像,睇怕神仙都救唔到你,同依窿乜史買定火星船飛避難啦。

回覆 178# 旁觀者
吓,咁黨同國到底分唔分開㗎?你兩隻爛屍傾掂先好喎。
我理得你黨定國,咁宜家你咪唔同意共產黨史觀呀?你係咪睇歷史叻過羅爾綱呀?
高級模式 | 發新話題
換一個