返回列表 回覆 發帖

掃羅殺死千千,大衛殺死萬萬

快啲去整 啦,你個樣衰成咁? 真是相由心生,難怪你咁邪惡同無賴!
leefeng 發表於 2024/4/18 01:27

又可以光榮神喇!!

(不過, 你條友應無魔幻咁大方, 多謝我指出你寫錯字)

又可以光榮神喇!!

(不過, 你條友應無魔幻咁大方, 多謝我指出你寫錯字) ...
beebeechan 發表於 2024/4/18 04:33

咪叻唔切,我係寫䆟,不是寫容,所以唔使多謝你。
塊面凹凹凸凸,修補下啲窿啦,好心!

你還未多謝我教暁你寫Copy Cat!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

除左低級,都係只有低級,正一低級人。
jimmychauck 發表於 2024/4/18 03:39

你高級,高級到打老人,叫老人做死廢老,叫人爛屍,粗口爛舌,爛仔的高級?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 103# leefeng

你又無中生有,我邊度有打老人?

爛屍癈老乃建基於證據之上,所以當然非辱罵。

咦有進步,識得批評我語氣,到第三級了。

https://paulgraham.com/disagree.html
DH4. Counterargument.
At level 4 we reach the first form of convincing disagreement: counterargument. Forms up to this point can usually be ignored as proving nothing. Counterargument might prove something. The problem is, it's hard to say exactly what.

加油,麻煩你升多兩級先再黎柒啦。
回覆 22# Guest from 124.217.137.x

冇心討論,請唔好扮有心。
回覆  旁觀者
咪唔洗囉,文匯咪寫架兩囉。
自己一日到黑自打嘴巴唔知醜嘅?
唔知刵和華又係乜野約定俗成?
澄清吖嘛籍貫吖嘛唔拘吖嘛。打錯一兩隻字又點啫?
你對其他事情全無反駁,即係承認你自己旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚麼反基言論可靠可信程度都有點限、解錯經、唔識字啦。
即係承認你自己唔識歷史,錯誤評價太平天國啦。
即係承認你承認自己十足無賴啦。
jimmychauck 發表於 2024/4/17 23:16

文匯報有錯字,你都唔知,證明你根本就唔識,識就早該指出啦。
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。中國「藉」、唔「洗」本、「架兩」、「癈心神」。你真識字!
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
又話唔答?你真有誠信!
回覆 106# 旁觀者

文匯報係詳細分析該字是否錯字,你連資料都唔睇,連人地正式指出你錯誤都死口唔認。
證明左你喺論證裡面不會承認任何錯誤,所以指出你嘅錯誤之後無需你任何回應,只要其他人睇到就得㗎啦。

文匯報有錯字,你都唔知
旁觀者 發表於 2024/4/19 05:36

文匯報都唔識字,我唔洗識字㗎。

所以你旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚麼反基言論可靠可信程度都有點限、解錯經、唔識字,呢啲你全部唔否認,我當你認左㗎啦。

話題要轉了嗎?
回覆  leefeng

爛屍癈老乃建基於證據之上,所以當然非辱罵。

咦有進步 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/18 07:47

對付你呢種地底泥,屎坑蟲,手指尾都可以捽死你!
回覆 108# leefeng

哇。。。好暴力呀。。。。鼓吹暴力呀。。。。。
回覆  leefeng
jimmychauck 發表於 2024/4/18 07:47

你無中生有已無數次咯,還想撒賴!
回覆  旁觀者
文匯報係詳細分析該字是否錯字,你連資料都唔睇,連人地正式指出你錯誤都死口唔認。
jimmychauck 發表於 2024/4/19 06:16

即然文匯報已分析過,你還未識。可知你連理理解能力都冇!
回覆  旁觀者
所以你旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚麼反基言論可靠可信程度都有點限、解錯經、唔識字,呢啲你全部唔否認,我當你認左㗎啦。
jimmychauck 發表於 2024/4/19 06:16

睇下你自己先啦︰
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。中國「藉」、唔「洗」本、「架兩」、「癈心神」。你真識字!
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
又話唔答?你真有誠信!
回覆  leefeng

哇。。。好暴力呀。。。。鼓吹暴力呀。。。。。
jimmychauck 發表於 2024/4/19 15:58

你呢隻畜生很興奮可以做勇武打死廢老,打異見,打警察,打中國,打共產黨,叫做不暴力?
回覆 113# leefeng

又生安白造,好似有字就叫有道理咁。
等你答#117 #156呀,唔識就收皮返鄉下啦。
回覆 112# 旁觀者

又話約定俗成,又唔睇資料,又自打嘴巴。
又旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚麼反基言論可靠可信程度都有點限、解錯經、唔識字。
又反駁唔到我任何論點。
又表演最低果一兩級。
回覆  leefeng

又生安白造,好似有字就叫有道理咁。
等你答#117 #156呀,唔識就收皮返鄉下啦。 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/20 00:12

#117 #156 你 jimmychauck既答案就是反中亂港有理,打死廢老有理,造反有理,賣國有理,打殺消滅不信耶穌教者有理。
回覆 116# leefeng

總之你攞唔出道理反駁,我當你認同㗎啦。
回覆  旁觀者

又話約定俗成,又唔睇資料,又自打嘴巴。
又旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/20 00:14

你表演小丑耍流氓做馬騮戲的能力的確無限!
回覆 118# leefeng

你推理回答嘅能力非常有限。

咁你即係認同#117 #156啦下話?
回覆  leefeng

你推理回答嘅能力非常有限。

咁你即係認同#117 #156啦下話? ...
jimmychauck 發表於 2024/4/20 00:29

你即係認同#117 #156既答案就是反中亂港有理,打死廢老有理,造反有理,賣國有理,打殺消滅不信耶穌教者有理啦下話?
高級模式 | 發新話題
換一個