返回列表 回覆 發帖

掃羅殺死千千,大衛殺死萬萬

回覆 76# leefeng

你一日到黑話我以色列籍,咁我到底有冇需要效忠中國?自己睇吓自己口噴乜Q啦癈柴。

講口你從來唔夠講,返鄉下收皮啦。
他是一個無賴流氓,說話顛来倒去,語無倫次,他的神經病肯定很嚴重。
leefeng 發表於 2024/4/16 10:04

牠的確是個喪屍,說話經常顛来倒去,語無倫次,正常人都看得出來。
回覆  leefeng

你一日到黑發羊吊,只會幫我證明我論點,我係唔會介意㗎。

我就答左㗎啦,你又揾唔到就你 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/16 15:12

你既斤兩係錯字當論點?
歪理當問題?
做賣國賊當國之大義?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

旁觀者老人家已承認左佢自己講十幾年冇上過離教者之家係錯誤資料,並且已澄清及提出一些其 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/16 15:18

做了耶稣教徒會有幻聽幻覺,
又做埋黑暴會造假説謊,虛偽,心狠手辣,心腸惡毒。
你講過【打老人令你興奮,老人都是廢老】,一會又滿口國之大義?
究竟是黑暴喜歡信耶穌教吖? 還是信了耶穌教會變黑暴呢?
讓觀眾自己思考!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

你一日到黑話我以色列籍,咁我到底有冇需要效忠中國?自己睇吓自己口噴乜Q啦癈柴。

講口 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/16 15:22

你會效忠中國?
中國有好多老人家架啵,
你做勇武打老人好興奮,你叫全中國老人做“死廢老”,
所以你只會效忠你個耶穌教,效忠你個黑暴賣國組織,

你們基督徒黑暴不是一早就想弄死所有的中國人廢老嗎? 你怎樣效忠法?

.

回覆  leefeng

旁觀者老人家已承認左佢自己講十幾年冇上過離教者之家係錯誤資料,並且已澄清及提出一些其 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/16 15:18

你追擊人既手法十足黑暴追殺香港人一樣,
有你地講冇人地講,一反對你地就又喊打喊殺,女人老人家一樣唔放過!

然後又扮滿口國之大義凜然,假仁假義,扮好人?
你們剷除異見既手法十足你們耶穌教一模一樣,
天主耶穌愛你,愛到殺死你,愛到姦你仔女,愛到打死你班死廢老!

.
回覆 83# leefeng

你既斤兩

咩叫你既?嘅字都唔識?你識唔識字㗎?

你嘅斤兩咪咁多囉。

你連咁斤兩嘅野都反駁唔到,咪癈中之癈。
回覆 85# leefeng

你又完全迴避我問題啦。零分重作。
回覆 84# leefeng

又係只會最低級嘅辱罵。
回覆 86# leefeng

我俾佢講俾你講㗎,咁旁觀者話十幾年冇上過離教者之家,唔啱你幫佢兜囉。
討論梗係要講資料準唔準確㗎啦,我指出佢錯誤,佢唔識答,你識你可以幫佢答㗎。從來冇人阻止你放厥詞㗎喎,你勞咩氣?
係呀,我得理不饒人㗎,你咁驚你咪站喺有理嘅一方囉。家陣日日叫你講口你講唔過人丫嘛,怪邊個?
回覆  leefeng

你嘅斤兩咪咁多囉。

你連咁斤兩嘅野都反駁唔到 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/17 00:48

【既同嘅 一樣意思。同音同義,」這個是原字,「既」這個只是方便寫,地和也是同樣道理。

乜野叫做餓荒呀? 廢柴!

回覆  leefeng

我俾佢講俾你講㗎,咁旁觀者話十幾年冇上過離教者之家,唔啱你幫佢兜囉。
討論梗係要講資 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/17 00:53

黑暴扮講理?衰格到吖……咪咁假啦!
回覆 91# leefeng

唔識字就唔識字啦,咁多託辭做乜啫?
回覆 92# leefeng

係,我認,我係扮同你講道理,實質嘲緊你咋。
回覆  leefeng

唔識字就唔識字啦,咁多託辭做乜啫?
jimmychauck 發表於 2024/4/17 04:08

乜L野叫做餓荒呀,廢柴!
乜L野叫做呀,廢柴!
乜L野叫做呀,廢柴!
乜L野叫做呈清呀,廢柴!
乜L野叫做 中國「呀,廢柴!
呢隻基督教妖孽真係不知羞恥為何物???

回覆 95# leefeng

話左你鍾意留係第二低級,又一次幫我證明。るするするするす
回覆  leefeng
jimmychauck 發表於 2024/4/17 00:48

字係約定俗成, 網上很多人這樣省寫, 便成共識, 也不能說錯. 你就拿來大造文章, 看出你心虛膽怯, 如夜行人吹口哨. 睇下你幾識字啦︰              
    主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水。
    「呈清」下你如何「挑避」啦。
    中國「藉」﹖
    「唔洗本」﹖
    「架兩」﹖
    「唔苟」﹖
回覆 97# 旁觀者

字係約定俗成
咪唔洗囉,文匯咪寫架兩囉。
自己一日到黑自打嘴巴唔知醜嘅?

唔知刵和華又係乜野約定俗成?

澄清吖嘛籍貫吖嘛唔拘吖嘛。打錯一兩隻字又點啫?

你對其他事情全無反駁,即係承認你自己旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚麼反基言論可靠可信程度都有點限、解錯經、唔識字啦。
即係承認你自己唔識歷史,錯誤評價太平天國啦。
即係承認你承認自己十足無賴啦。

話題要轉了嗎?
回覆  旁觀者

字係約定俗成
咪唔洗囉,文匯咪寫架兩囉。
自己一日到黑自打嘴巴唔知醜嘅?

唔知刵和華又 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/17 23:16

快啲去整䆟啦,你個樣衰成咁? 真是相由心生,難怪你咁邪惡同無賴!
回覆 99# leefeng

除左低級,都係只有低級,正一低級人。
高級模式 | 發新話題
換一個