返回列表 回覆 發帖

掃羅殺死千千,大衛殺死萬萬

乜柒野無中生有基督教為害國人?稍讀歷都知係癈up

講乜野殖民侵略乜乜乜,爛屍中國人就係身為奴隸,卻有著主子的思維,自以為聰明,實則愚拙無比
jimmychauck 發表於 2024/4/14 14:17

你講緊你自己呢隻耶穌主啊主的畜生?我jimmychauck是你的奴隸

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  旁觀者

十年前嘅野未答,宜家轉咩話題?

旁觀者明顯是在缺乏任何證據下,指控BBC分飾多角
旁觀者 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/14 13:45

旁觀者兄今日問你的 n 次問題你一樣次次講東講西,你一樣唔識答!

十年前嘅野? ? 鬼知你係咪老作,反正你們基督教徒老作慣架啦,
殺小孩子,強姦性侵,搶掠,打人殺人,又講到自己好仁慈,又有這麼多錢買新光?
真是明偷暗搶,無惡不作!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  旁觀者

十年前嘅野未答,宜家轉咩話題?

你個神經講大話無中生有唔識字唔識理唔識谷歌乜柒都唔識冇誠信佬,乜都唔識,答左我十年前嘅問題先同我講答乜乜柒柒啦戇鳩。
jimmychauck 發表於 2024/4/14 13:45

你在離教網發羊吊出曬名啦,神經病一樣日日發作!
好心你啦,究竟邊個講大話,copy cat,錄音機,repeat 又 repeat 人地既說話心照啦!

你識字識理? 呃鬼呀?
你識谷歌好叻咩?
只有老鼠上天秤果類畜生才會以為自己識谷歌好了不起?

講大話,無中生有,冇誠信正是基督教,咁你又信? ? ?

人地問你既野又冇料答,只有老作亂拉十年呀二十年呀既野來混淆視聽?
識個醜字冇?

假野你唔like? 你又信假耶穌? ?
你話共產黨殘暴你唔like?
你又like殺人放火強姦細路仔既耶穌教? ?

你話共產黨殘暴你唔like?
你又好興奮做勇武殘暴咁打香港老人家? 叫人地做廢老? ?

你不但自相矛盾,更加黑白不分,你咁叫做識字識理?
你完全唔知個醜字點寫?!!!

.

你在離教網發羊吊出曬名啦,神經病一樣日日發作!
好心你啦,究竟邊個講大話,copy cat,錄音機,repeat  ...
leefeng 發表於 2024/4/15 01:10

你都係, 唔係copy cat, 係copycat
你識字識理? 呃鬼呀?
你識谷歌好叻咩?
只有老鼠上天秤果類畜生才會以為自己識谷歌好了不起?
leefeng 發表於 2024/4/15 01:10

你真唔曉谷哥啵, 谷哥講英文囉
你只懂百度。。仲要係殘體既百度
回覆 38# 旁觀者

你都識講我都將佢按地上磨擦,又點會維護佢?自打嘴巴正一ONL79。
唔否認就係係,所以我講你旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚麼反基言論可靠可信程度都有點限、解錯經、唔識字、誠信有問題你唔否認就係係。
爛屍智力水平素來咁上下。
回覆 40# leefeng

係呀,講起羅湖口岸邊檢我香港人要排果條隊叫外國人隊㗎,中國從來冇當過我係國人,我冇需要效忠中國㗎喎,你條死爛屍癈老做乜柒一日到黑講到我香港人不效忠共產黨大不孝咁?正一智障。

你問我,咪即係冇我資料,仲唔鬼拍尾後枕?
你知我有過羅湖深圳,你直接話"你jimmychauck就係恬不知恥的番邦蠻夷耶L灰孫雜種賣國賊"嘛。

冇料扮四條,返鄉下收皮啦。
回覆 41# leefeng

你唔係爛屍中國人,你係爛屍外國人。
我唔係爛屍中國人,我係黃絲中國人。
我話緊旁觀者,你係咪想做埋架兩?
定係你讀書少唔識中文,閱讀理解有問題?
你有唔明係可以問,我可以答你。
回覆 42# leefeng

我引埋本壇記錄,旁觀者都口啞啞,你仲出黎充撐,咪無中生有,生安白造囉。知你唔妥個爛屍中國人好耐,自己要做埋爛屍之霸㗎啦,一於喺佢手上爭個"無中生有之王"稱號返黎啦,我等睇你表現。橫掂國安就快敲你門,起定一兩個朵入去坐時嚇吓人地唔敢搞你,又冇害嘅。
回覆 43# leefeng

我識谷歌唔叻,啲人識谷歌仲一日到黑るするす無中生有另起爐灶推陳出新就最叻啦。
你真唔曉谷哥啵, 谷哥講英文囉
你只懂百度。。仲要係殘體既百度
beebeechan 發表於 2024/4/15 01:15

我唔曉用Google架, 我只曉用 Chrome!

你都係, 唔係copy cat, 係copycat
beebeechan 發表於 2024/4/15 01:14

「唔知個醜字點寫」送番俾你!你英文都好渣!  
基督教徒蛇鼠一窩唔知個醜字點寫!!!

Is it copy cat or copycat?
The term copycat (also written as copy-cat or copy cat) refers to the tendency of humans to duplicate the behaviour of others, as expressed in the saying, 'monkey see, monkey do'.Jun 7, 2022

.
回覆  leefeng

我識谷歌唔叻,啲人識谷歌仲一日到黑るするす無中生有另起爐灶推陳出新就最叻啦。 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/15 06:19

你谷歌的確渣,只不過老鼠上天秤,自以为叻!
你冇料又るす,的確係梵弟肛個细佬特煩同Copy Cat!
回覆  leefeng

我引埋本壇記錄,旁觀者都口啞啞,你仲出黎充撐,咪無中生有,生安白造囉。知你唔妥個爛屍中國人好耐,自己要做埋爛屍之霸㗎啦,一於喺佢手上爭個"無中生有之王"稱號返黎啦,我等睇你表現。橫掂國安就快敲你門,起定一兩個朵入去坐時嚇吓人地唔敢搞你,又冇害嘅。
jimmychauck 發表於 2024/4/15 06:18

蝦蝦霸霸並唔係叻,
如果旁觀者兄真是上了年紀的人,
你這種行為同以前啲流氓地踎一樣,持惡行兇欺負長者,
任何人都會睇唔過眼,㸃吖?

你們黑暴之所以乞人憎係因為你們根本冇曬基本既人性同道德,衰過黑社會!

你亦有錯別字,唔記得,點解你自己就可以,別人就要窮追猛打,十足無賴一樣?

乜我有唔妥「個爛屍中國人」好耐咩?乜水爛屍中國人??你究竟又up乜春?

究竟是你發羊吊又生安白造,或是別人生安白造?大家有眼見!
你真神經病到冇藥醫,講野顛倒四,不知所謂!

回覆  leefeng

你唔係爛屍中國人,你係爛屍外國人。
我唔係爛屍中國人,我係黃絲中國人。
我話緊旁觀者,你係咪想做埋架兩?
定係你讀書少唔識中文,閱讀理解有問題?
你有唔明係可以問,我可以答你。
jimmychauck 發表於 2024/4/15 06:14

你真係有病,而且唔輕!

你係以色列人耶稣籍,你唔係中國人,亦冇资格做中國人!
中國人敬老你唔暁,中國人既四维八德你唔暁,中國人乞嚏
乜你有讀書咩?大家以為你係讀屎片咋!
我係想做架兩,咁㸃吖!

.
回覆  leefeng

係呀,講起羅湖口岸邊檢我香港人要排果條隊叫外國人隊㗎,中國從來冇當過我係國人,我冇需要效忠中國㗎喎,你條死爛屍癈老做乜柒一日到黑講到我香港人不效忠共產黨大不孝咁?正一智障。

你問我,咪即係冇我資料,仲唔鬼拍尾後枕?
你知我有過羅湖深圳,你直接話"你jimmychauck就係恬不知恥的番邦蠻夷耶L灰孫雜種賣國賊"嘛。

冇料扮四條,返鄉下收皮啦。
jimmychauck 發表於 2024/4/15 06:12

都講咗你當然唔係中國人啦,你係以色列人耶穌籍,講過n次啦,又repeat?
開口埋口「死爛屍癈老」?
究竟你是畜生還是喪屍? 你把口真係賤夾臭! ! !

你呢隻妖孽真係唔識聽人話,亦證明你唔識字,唔識理。
你睇清楚我寫乜野?
〖唔知你有冇過羅湖深圳?如果有,你一樣係恬不知恥的番邦蠻夷耶L灰孫雜種賣國賊! ! ! 〗

你既然咁憎共產黨,你又過去羅湖深圳把 L呀?
你jimmychauck重唔係恬不知恥的番邦蠻夷耶L灰孫雜種賣國賊?!!!
亦證實咗你真係唔識字!

beebeechan 發表於 2024/4/15 01:14

你真知醜!
    妖徒有「三十三億人」、「科普特語專家」、「官府有參與打教」、「路人甲」。
    俾Jimmy Chauck (扌禁)低「磨擦」,ngair都冇得 ngair。
人民唔洗生活啦
jimmychauck 發表於 2024/4/14 14:17

字都未識, 同你講理, 你明咩?
回覆  leefeng
我引埋本壇記錄,旁觀者都口啞啞,你仲出黎充撐,咪無中生有,生安白造囉。知你唔妥個爛屍 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/15 06:18

放個屁就叫人答!
    無中生有係你呀!本壇人人皆知。你個神經佬居然還含血噴人,你精神病真係嚴重到冇藥醫。
回覆  leefeng
你直接話"你jimmychauck就係恬不知恥的番邦蠻夷耶L灰孫雜種賣國賊"嘛
jimmychauck 發表於 2024/4/15 06:12

的確如此!
高級模式 | 發新話題
換一個