返回列表 回覆 發帖

掃羅殺死千千,大衛殺死萬萬

掃羅殺死千千,大衛殺死萬萬
基督妖徒殺死億億
回覆  leefeng
爛屍低智低學歷又唔係由你開始
jimmychauck 發表於 2024/3/28 18:25

喪屍連字都未識: 主生命之根一嘢嘢"鐘"入你屁眼, "呈清", "挑避",
    誰是"低智低學歷"呢?
回覆  旁觀者
捨得唔逃避回答吓十年前嘅問題未呀?
jimmychauck 發表於 2024/3/30 17:11

想唔話你係神經佬都唔得,十年前你爺爺都唔響呢度,已有多年没上離教者之家,這又一次證明你只是無中生有最叻。
答呢D實質問題先啦︰
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯:主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂:基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知!
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
回覆  旁觀者
果然爛屍講大話係唔洗本嘅
jimmychauck 發表於 2024/3/31 03:53

你爺爺確實有一段很長時間(可能有十多年)不在離教者之家,這個版主抽兄知道。
    當時你問啥?
    字都未識,你爺爺教下你啦,「唔洗本」,係唔使本!
回覆  旁觀者
離教者之家創立於2004年3月10日
jimmychauck 發表於 2024/4/1 06:13

離教者之家創立於2004年3月10日,大概在2015年中之前, 你爺爺當時身在內陸, 没上離教者之家, 至於你爺爺為何2013年有發言, 你爺爺也感詫異.
     你爺爺一是一, 二是二, 對自己言行負責, 不像你妖教邪人無中生有當食生菜, 誠信?"唔洗本".
答呢D實質問題先啦︰
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。
你多次無中生有,有案可稽,無可抵賴。又話十年前對你爺爺放過屁,找出來啦,否則,又係無中生有。
你吹你十年前對你爺爺放過屁,卻無法找出來,又一次證明你只識無中生有。
你個神經佬,乜都唔識,答呢的先啦︰
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
又話唔答?你真有誠信!
回覆  旁觀者
睜眼說謊便行,諸多託詞作啥。
jimmychauck 發表於 2024/4/4 17:11

你吹你十年前對你爺爺放過屁,卻無法找出來,又一次證明你只識無中生有。
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。
又話唔答﹖你真有誠信!
又話唔答﹖你真有誠信!
又話唔答﹖你真有誠信!
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。你係中國「藉」。
又話唔答﹖你真有誠信!
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。你係中國「藉」。
又話唔答﹖你真有誠信!
回覆  旁觀者
十年前嘅野未答,宜家轉咩話題?
旁觀者明顯是在缺乏任何證據下,指控BBC分飾多角
jimmychauck 發表於 2024/4/14 13:45

胡亂放個屁,就話叫你爺爺答,屁怎麼答﹖
    BB仔分演三角,連佢都唔敢否認,你(扌禁)低佢「磨擦」,會有一手維護佢。
又話唔答﹖你真有誠信!
無中生有就叻, 誠信?"唔洗本".
答呢D實質問題先啦︰
你完全唔知個醜字點寫?!!!
beebeechan 發表於 2024/4/15 01:14

你真知醜!
    妖徒有「三十三億人」、「科普特語專家」、「官府有參與打教」、「路人甲」。
    俾Jimmy Chauck (扌禁)低「磨擦」,ngair都冇得 ngair。
人民唔洗生活啦
jimmychauck 發表於 2024/4/14 14:17

字都未識, 同你講理, 你明咩?
回覆  leefeng
我引埋本壇記錄,旁觀者都口啞啞,你仲出黎充撐,咪無中生有,生安白造囉。知你唔妥個爛屍 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/15 06:18

放個屁就叫人答!
    無中生有係你呀!本壇人人皆知。你個神經佬居然還含血噴人,你精神病真係嚴重到冇藥醫。
回覆  leefeng
你直接話"你jimmychauck就係恬不知恥的番邦蠻夷耶L灰孫雜種賣國賊"嘛
jimmychauck 發表於 2024/4/15 06:12

的確如此!
回覆  leefeng
我話緊旁觀者,你係咪想做埋架兩?
jimmychauck 發表於 2024/4/15 06:14

字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。中國「藉」、唔「洗」本、「架兩」。你真識字!
又話唔答?你真有誠信!
旁觀者兄今日問你的 n 次問題你一樣次次講東講西,你一樣唔識答!
十年前嘅野? ? 鬼知你係咪老作,反正你們基督教徒老作慣架啦
leefeng 發表於 2024/4/15 00:43

2015年中前我有一段長時間是在內陸,那時外間網站是被屏蔽的,曾託抽刀斷水兄貼過一篇《曾蔭權述職》的貼文。但2013年有貼文,我也在犯迷糊。大陸曾有段短時間開放外面網站,也許是那時的貼的。
    基督鬼教勇於作假,那也是不爭的事實。
高級模式 | 發新話題
換一個