返回列表 回覆 發帖

掃羅殺死千千,大衛殺死萬萬

回覆  leefeng

你都係冇其他招式㗎啦,繼續無法反駁同出醜啦。
jimmychauck 發表於 2024/4/27 06:37

你隻癲狗吠到好嘈!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 185# jimmychauck

你又要加藥了?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

你都冇其他技能㗎啦,繼續出醜,加油。
jimmychauck 發表於 2024/4/29 04:17

你完美代表所有 基督教/耶穌教 的形象:小人,自大,無知,無賴下流,反智,精神錯亂,思想歹毒,反中亂港出賣中國自肥。
回覆  leefeng

確實你除左潑婦罵街,都冇其他招式㗎啦,繼續出醜啦。
jimmychauck 發表於 2024/5/1 00:11

任何科學求真嘅野你真係識……條鐵!所以你信基督教。
回覆  leefeng

確實你除左潑婦罵街,都冇其他招式㗎啦,讀多幾年書先黎出醜啦,要同我講科學,你仲差咁一 ...
jimmychauck 發表於 2024/5/1 00:29

科學求真嘅野你真係識……條鐵!所以你信基督教。
回覆  leefeng

變埋複讀機,連DIOR名號都想搶?有時間唔該讀多幾年書啦。
jimmychauck 發表於 2024/5/1 00:38

搶名號黎奉献俾……你?天主?離教網?
你自稱自誇自讚讀咗咁多書竟然反智又耍無頼流氓? 你讀屎片?
回覆  leefeng

閱讀理解0分亂up一通,這是正式錄用的粉紅嗎?
jimmychauck 發表於 2024/5/1 03:46

神經病。
高級模式 | 發新話題
換一個