返回列表 回覆 發帖

掃羅殺死千千,大衛殺死萬萬

回覆  旁觀者
旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚麼反基言論可靠可信程度都有點限、解錯經、唔識字、誠信有問題你唔否認就係係。
jimmychauck 發表於 2024/4/15 23:49

字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。中國「藉」、唔「洗」本、「架兩」。你真識字!
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
又話唔答?你真有誠信!
他是一個無賴流氓,說話顛来倒去,語無倫次,他的神經病肯定很嚴重。
leefeng 發表於 2024/4/16 10:04

牠的確是個喪屍,說話經常顛来倒去,語無倫次,正常人都看得出來。
回覆  leefeng
咩叫你既?嘅字都唔識?你識唔識字㗎?
jimmychauck 發表於 2024/4/17 00:48

字係約定俗成, 網上很多人這樣省寫, 便成共識, 也不能說錯. 你就拿來大造文章, 看出你心虛膽怯, 如夜行人吹口哨. 睇下你幾識字啦︰              
    主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水。
    「呈清」下你如何「挑避」啦。
    中國「藉」﹖
    「唔洗本」﹖
    「架兩」﹖
    「唔苟」﹖
回覆  旁觀者
咪唔洗囉,文匯咪寫架兩囉。
自己一日到黑自打嘴巴唔知醜嘅?
唔知刵和華又係乜野約定俗成?
澄清吖嘛籍貫吖嘛唔拘吖嘛。打錯一兩隻字又點啫?
你對其他事情全無反駁,即係承認你自己旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚麼反基言論可靠可信程度都有點限、解錯經、唔識字啦。
即係承認你自己唔識歷史,錯誤評價太平天國啦。
即係承認你承認自己十足無賴啦。
jimmychauck 發表於 2024/4/17 23:16

文匯報有錯字,你都唔知,證明你根本就唔識,識就早該指出啦。
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。中國「藉」、唔「洗」本、「架兩」、「癈心神」。你真識字!
又話唔答?你真有誠信!
回覆  leefeng
你又無中生有,我邊度有打老人?
jimmychauck 發表於 2024/4/18 07:47

你無中生有已無數次咯,還想撒賴!
回覆  旁觀者
文匯報係詳細分析該字是否錯字,你連資料都唔睇,連人地正式指出你錯誤都死口唔認。
jimmychauck 發表於 2024/4/19 06:16

即然文匯報已分析過,你還未識。可知你連理理解能力都冇!
回覆  旁觀者
所以你旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚麼反基言論可靠可信程度都有點限、解錯經、唔識字,呢啲你全部唔否認,我當你認左㗎啦。
jimmychauck 發表於 2024/4/19 06:16

睇下你自己先啦︰
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。中國「藉」、唔「洗」本、「架兩」、「癈心神」。你真識字!
又話唔答?你真有誠信!
答呢D先啦:
又話唔答?你真有誠信!
回覆  上流寄生族
我叫李瘋覆,又唔係叫你,咁急住做架兩做乜?咁叻自己揾吖嘛笨。係男人就自己揾出黎, ...
jimmychauck 發表於 2024/4/21 16:14

「架兩」﹖
    你無中生有又唔係一、兩次,所謂問題,都係屁話,毫無實質,正常人睬你都戇。
回覆  旁觀者
呢句非常適合你果啲性相關嘅偽問題,"所謂問題,都係屁話,毫無實質,正常人睬你都戇" ...
jimmychauck 發表於 2024/4/22 16:20

爺爺只見你倒在地上打滾撒潑,哭罵耍賴,那有什問題﹖呢D「問題」﹖
「上次上流一講唯獨聖經癈左旁觀者四億人賢者之石大招咪叫你地傾清楚先同我講囉。」
回覆  旁觀者
連關鍵詞"唯獨聖經"都俾埋你啦,你自己唔識揾只顯你不長記性無力搜證,干我了事? ...
jimmychauck 發表於 2024/4/23 07:45

妖書話︰
    「弟兄要把弟兄、父親要把兒子,送到死地。兒女要與父母為敵,害死他們。」《馬太》10:21
    都俾埋你啦,你唔識遵守,證明你丁點理解能力都冇。
「你要做」,就係洗乾淨八月十五,晚晚趷高屎窟。
    「將要發生」,就係屁眼教主會「復臨」,生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水!
   分得出嘞啩!
「你要做」,就係洗乾淨八月十五,晚晚趷高屎窟。
    「將要發生」,就係屁眼教主會「復臨」,生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水!
   分得出嘞啩!
罵,得看是什麼「人」。
《正氣歌》有云︰「為張睢陽齒,為顏常山舌。」  
你咁懂文言文,知是什麼意思麼﹖
你爺爺話過以歷史角度看事物,不因其他原因影響。啥時候都話,天平天國係中國近代史上最大嘅災難,基督邪教害得中國人可慘了。
    你個撚樣啥都唔懂,只舔邪教屎窟,重有臉話「國之大義」。
回覆  旁觀者
連共產黨講野都敢唔同意,重有臉話「國之大義」?
jimmychauck 發表於 2024/4/25 21:49

黨與國你都未分得清,說明你精神有大問題。
回覆  leefeng
咁宜家你咪唔同意共產黨史觀呀?你係咪睇歷史叻過羅爾綱呀?
jimmychauck 發表於 2024/4/27 06:18

阿柒頭!你爺爺講過,爺爺係以歷史角度看事物,事物對錯,不是在一時,而是長遠。
回覆  旁觀者
講咁多說話,只不過想掩飾自己話共產黨錯,仲話埋佢唔夠長遠,係咪想話佢得返幾年?
呢啲就 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/28 03:52

你爺爺看的是事情本身。
爺爺講過︰若老八將「神父」、「牧師」 塞入炮膛開一炮,以檢測移鼠吹噓妖徒「永遠不見死」 有冇講大話,爺爺話啱。
老八勒令「神父」、「牧師」 將妖堂金銀財帛搬出來分給窮人,以檢測移鼠吹噓妖徒可以移山倒海有冇講大話,爺爺話啱。
你冇看到咩!連閱讀理解能力都冇!           
你爺爺看的是事情本身。
爺爺講過︰若老八將「神父」、「牧師」 塞入炮膛開一炮,以檢測移鼠吹噓妖徒「永遠不見死」 有冇講大話,爺爺話啱。
老八勒令「神父」、「牧師」 將妖堂金銀財帛搬出來分給窮人,以檢測移鼠吹噓妖徒可以移山倒海有冇講大話,爺爺話啱。
你連字都未識, 竟能不學有術?
高級模式 | 發新話題
換一個