返回列表 回覆 發帖

「轉載」“聖經中的秘密”拿撒勒謊言

回覆 120# leefeng

你偶像毛鬼咪一樣。

你繼續表演謾罵喔。只證自己的無力反駁。
請問有人明白呢個阿柒頭(Chauck)在up乜?
leefeng 發表於 2024/4/25 22:47

唔明!
佢好多都係胡言亂語, 唔知噏乜, 又話人唔答乜乜物物。對住個神經佬,答個鳥!
唔明!
佢好多都係胡言亂語, 唔知噏乜, 又話人唔答乜乜物物。對住個神經佬,答個鳥! ...
旁觀者 發表於 2024/4/26 23:11

我都一樣唔明佢究竟想講乜野?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 122# 旁觀者
回覆 123# leefeng

詐傻扮懵、裝瘋賣傻並不避免爛屍們醜態百出喔。

一個缺乏任何證據下,指控BBC分身飾多角、旁觀這麼久旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚麼反基言論可靠可信程度都有點限、解錯經、唔識字,一味轉換話題,並且明裡撐共,暗裡反對共產黨史觀,又老鼠上天平自以為比歷史學家更懂歷史,連忠於黨聽黨話跟黨走都做唔到仲大放厥詞談忠臣。

一個無中生有生安白造,認為中國人身份係恥辱、以共產黨為邪惡的標準,一味在論壇灌水,詆譭毛澤東,口中撐共狠批基督徒禍國乜乜乜,又要以台灣基督徒代表全中國,又否認香港人係中國人,意圖分裂中國,收共產黨錢上黎離教者之家揾食抹黑其他使用者。

以為一日到黑謾罵指正你嘅人,講幾句唔明,就可以為自己開脫?慳啲啦。

話題要轉了嗎?
回覆  旁觀者
回覆  leefeng

詐傻扮懵、裝瘋賣傻並不避免爛屍們醜態百出喔。

一個缺乏任何證據下,指控 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/27 06:11

一湯匙唔够力,食够2湯匙啦,

可以幫助你不再自導自演,不再語無倫次胡説八道,
幫助你控制興奮、躁動、幻覺、妄想及精神分裂等症狀。

等你醫返好才來扮指正既人啦!
咦,你係乜水?
竟然抹黑你有錢收咁正?請問在那裡可以報名?

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 125# leefeng

你都係冇其他招式㗎啦,繼續無法反駁同出醜啦。
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/4/27 06:38

你隻癲狗吠到好嘈!
回覆 127# leefeng

無中生有生安白造,認為中國人身份係恥辱、以共產黨為邪惡的標準,指控共產黨屠殺中國人,一味在論壇灌水,詆譭毛澤東,口中撐共狠批基督徒禍國乜乜乜,又要以台灣基督徒代表全中國,又否認香港人係中國人,意圖分裂中國,收共產黨錢上黎離教者之家揾食抹黑其他使用者。
回覆 128# jimmychauck

要加藥了?
回覆 129# leefeng

你冇其他招式㗎啦,繼續表演出醜啦。
無中生有生安白造,認為中國人身份係恥辱、以共產黨為邪惡的標準,指控共產黨屠殺中國人,一味在論壇灌水,詆譭毛澤東,口中撐共狠批基督徒禍國乜乜乜,又要以台灣基督徒代表全中國,又否認香港人係中國人,意圖分裂中國,收共產黨錢上黎離教者之家揾食抹黑其他使用者。
回覆  旁觀者
回覆  leefeng
一個缺乏任何證據下,指控BBC分身飾多角、旁觀這麼久旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚麼反基言論可靠可信程度都有點限、解錯經、唔識字,一味轉換話題,並且明裡撐共,暗裡反對共產黨史觀,又老鼠上天平自以為比歷史學家更懂歷史,連忠於黨聽黨話跟黨走都做唔到仲大放厥詞談忠臣。
jimmychauck 發表於 2024/4/27 06:11

BB仔自己都唔敢否認,你就講乜講物,胡亂放屁,慳D啦!阿柒頭!
回覆 131# 旁觀者

你會閱讀理解嗎?我就是該遊客,你旁觀這麼久旁觀能力有限、推理能力有限、搜證能力有限,甚麼反基言論可靠可信程度都有點限,完全係事實。
BB仔都唔敢否認,誰知此人係你?
你無中生有又唔係三次、四次咯!
回覆 133# 旁觀者

又閱讀理解0分

我jimmychauck就是遊客219
jimmychauck 發表於 2013/6/17 22:11
這只是為了證明219是jimmychauck
Guest from 219.79.255.x 發表於 2013/6/17 22:12

你啲不學無術唔讀帖就返鄉下收皮啦。
回覆  leefeng

你冇其他招式㗎啦,繼續表演出醜啦。
無中生有生安白造,認為中國人身份係恥辱、以共產黨 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/29 04:24

你完美代表所有 基督教/耶穌教 的形象:小人,自大,無知,無賴下流,反智,精神錯亂,思想歹毒,反中亂港出賣中國自肥。
回覆 135# leefeng

確實你除左潑婦罵街,都冇其他招式㗎啦,繼續出醜啦。
回覆  leefeng

確實你除左潑婦罵街,都冇其他招式㗎啦,繼續出醜啦。
jimmychauck 發表於 2024/5/1 00:10

你信基督教已經係出醜,自稱科學咁叻又會信基督教?文盲?!
回覆 137# leefeng

係囉,直接人身攻擊咪得囉,扮咁耐講道理做乜?
來來去去最低果一兩級,繼續表演啦。
回覆  leefeng

係囉,直接人身攻擊咪得囉,扮咁耐講道理做乜?
來來去去最低果一兩級,繼續表演啦。 ...
jimmychauck 發表於 2024/5/1 00:52

你是耶穌教代表完美示範:無恥
回覆 139# leefeng

you proved my point for me.
高級模式 | 發新話題
換一個