返回列表 回覆 發帖

「轉載」“聖經中的秘密”拿撒勒謊言

回覆 83# beebeechan
又要睇多4 decades?冇您咁永生喎。聖教會/偉光正黨都可以話今日嘅教會同以前唔同哂,總之我就係要坐正,您吹得漲咩
嘅然而家個教/黨名雖則費L事改,但實則都唔同曬,以前被整瓜嗰尐就提都唔好再提什麽賠償,鬼叫佢地條命生得賤

但命賤又可分兩種:做某國人命賤,自己冇得揀,純粹係老豆老母對你唔住。
古代做唔做教徒,有揀嘅空間亦好少,無可奈何。
而家都做教徒,就係自己攞黎。
回覆 91# leefeng

你唔否認自己反黨,即係默認啦。

喺國家大義面前,除左錯別字乜都反駁唔到,繼續表演最低級嘅水平啦。
回覆 89# leefeng

共產黨殘害嘅係自己國家嘅人民,人地國家就殘害其他國家嘅人,你收皮啦。
叫左你好耐認中國人都唔肯,你必定係覺得中國人身份映衰你。
連你口中嘅耶教都識講喺人面前唔認佢,佢第日就唔認你。叫你認中國人叫左一年你都唔肯,就唔好喺度放屁講咩叫愛國,你冇資格。
中國人唔駛自己認咁笨實嘅。
果渣自然會屈您係中國人。
理由係“首先是中國人”,相信各位都聽過
同屈您係天主創造係一樣原理。
Don't know where God is but the Devil is in the details
回覆  leefeng

共產黨殘害嘅係自己國家嘅人民,人地國家就殘害其他國家嘅人,你收皮啦。
叫左你好耐認中國人都唔肯,你必定係覺得中國人身份映衰你。
連你口中嘅耶教都識講喺人面前唔認佢,佢第日就唔認你。叫你認中國人叫左一年你都唔肯,就唔好喺度放屁講咩叫愛國,你冇資格。
jimmychauck 發表於 2024/4/25 08:38

你久不久又發羊吊,真可憐!
語無倫次咁,耶教食屎,你唔快啲去食?

你乜水呀?
叫我乜叫我物?你乜野資格指手畫腳?
你又發羊吊自己做埋耶稣?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

喺國家大義面前,除左錯別字乜都反駁唔到,繼續表演最低級嘅水平啦。
jimmychauck 發表於 2024/4/25 08:32

你條反中亂港既黑暴曱甴講國家大義?
究竟邊個在繼續表演最低級嘅小丑畜生戲,問下觀眾咧!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/4/25 08:32

你真係癲狂症上腦,你四處屈人反中反黨有乜居心?
來掩飾你jimmychauck自己才是那個反共產黨,反中亂港的黑暴黃屍?
呢度有大把人證可以證明你是香港的恐怖份子,你扮耶稣都救唔到你!

.
古代做唔做教徒,有揀嘅空間亦好少,無可奈何。
而家都做教徒,就係自己攞黎。
沙文 發表於 2024/4/25 08:04

你講到古代, 中世紀...被逼做教徒..好慘
今日無人逼人做基督徒喇, 點解仲有20幾億人「自己攞嚟」呢
會唔會「唔攞」先係笨實呢
若果真係咁盞鬼應該全人類餓狗搶屎湧入教堂爭位坐,您解釋點解得廿零個億咁L少?
Don't know where God is but the Devil is in the details

回覆 106# leefeng

喺我嘅國藉問題上你同你以之為邪惡標準嘅共產黨一直針鋒相對,表明不同立場,又從不肯承認自己係中國人。

你一日到黑意圖分裂中國,連我一個香港人係咪中國藉籍都糾纏不清舉棋不定,按你嘅標準我何需愛國?要愛我愛邊個國?

別人可以同我講愛國愛黨問題,唯獨你冇資格

你反黨言行證據確鑿,又鬼拍尾後枕自承上黎揾食,我講嘅都有根有據,洗乜屈你?
今日無人逼人做基督徒喇, 點解仲有20幾億人「自己攞嚟」呢
beebeechan 發表於 2024/4/25 11:38

唔係「三十三億」咩,今日仍有那麼多妖徒,一係以前用強迫手段留下嘅惡果,二係妖教用「辦學」去愚弄學生仔,三係大多人都不去看妖書,只聽「神父」、「牧師」吹噓。四係多數人都係盲毛,腦筍未生埋,如你、魔幻紀、阿柒頭(Chauck)之流,所以仍有那麼多妖徒。
若果真係咁盞鬼應該全人類餓狗搶屎湧入教堂爭位坐,您解釋點解得廿零個億咁L少? ...
沙文 發表於 2024/4/25 12:12

少....

又話馬克斯副身家俾1%你都夠哂
依家俾30幾個巴仙你就嫌少?
回覆  leefeng

喺我嘅國藉問題上你同你以之為邪惡標準嘅共產黨一直針鋒相對,表明不同立場,又從不肯承認自己係中國人。

你一日到黑意圖分裂中國,連我一國香港人係咪中國藉籍都糾纏不清舉棋不定,按你嘅標準我何需愛國?要愛我愛邊個國?

別人可以同我講愛國愛黨問題,唯獨你冇資格。

你反黨言行證據確鑿,又鬼拍尾後枕自承上黎揾食,我講嘅都有根有據,洗乜屈你?

jimmychauck 發表於 2024/4/25 16:29

請問有人明白呢個阿柒頭(Chauck)在up乜?

.
回覆 113# leefeng

返去小學讀返閱讀理解先再出黎柒啦柒頭。
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/4/25 23:12

你篇篇錯字,語無倫次,係咪未上幼稚園?腦還未生埋?
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/4/25 23:12

咁叻?
解釋下乜L叫做「連我一國香港人係咪中國藉籍都糾纏不清舉棋不定」
回覆 116# leefeng

除左字錯,冇野錯啦吓話?講唔出呀?

叫左你繼續表演最低果一兩級㗎啦,旺才真聽話。
回覆  leefeng

除左字錯,冇野錯啦吓話?講唔出呀?

叫左你繼續表演最低果一兩級㗎啦,旺才真聽話。 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/25 23:52

呢種都啱你用!

回覆 118# leefeng

繼續表演謾罵喔。只證自己的無力反駁。
回覆  leefeng

繼續表演謾罵喔。只證自己的無力反駁。
jimmychauck 發表於 2024/4/26 10:32

竟然有咁多人想謾罵你,你真係具備足夠既衰格先至得到!
高級模式 | 發新話題
換一個