返回列表 回覆 發帖

「轉載」“聖經中的秘密”拿撒勒謊言

文化大革命時打爛哂唔少野,所以咪俾人鬧足幾十年!
leefeng 發表於 2024/4/24 12:04

今日仲繼續打爛野

唔係喎,好似話唔可以用後40年否定前40年㗎喎, 要認真學習總書記重要講話
https://www.sohu.com/a/314611778_114882
Don't know where God is but the Devil is in the details
唔係喎,好似話唔可以用後40年否定前40年㗎喎, 要認真學習總書記重要講話
沙文 發表於 2024/4/24 21:28

只要係習爺爺講既, 今日就實岩。
(唔岩都等下個40年佢落咗台先好講)
毛主席已經定調了。 洪秀全等人代表了「在中國共產黨出世之前向西方尋找真理的一派人物」。

毛澤 ...
beebeechan 發表於 2024/4/24 21:00

毛澤東支持因為未知耶穌教想在中國稱王啦!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
毛澤東支持因為未知耶穌教想在中國稱王啦!
leefeng 2024/4/24 23:30 提交

當年毛主席邊個想作反都知。
劉先生就係咪被整治。
我講到國家主席總書記咁無能!!
咁異見人士發完耳䏁未?
jimmychauck 發表於 2024/4/24 17:08

乜唔係耳搛咩?
  盗用我既學係你自己既學呀?知唔知醜
jimmychauck不學無術,唔識字,唔識理。
唔識用google,唔識核實,乜都唔次次冇料充四條,
次次錯字連篇,有口人冇口自己的下流貨

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
當年毛主席邊個想作反都知。
劉先生就係咪被整治。
講到國家主席總書記咁無能!! ...
beebeechan 發表於 2024/4/24 23:38
文化大革命時打爛哂唔少野

一再警告你, 你若還唱衰祖國支持的太平天國, 我將你你帖轉發給國家,
即使身在英國, 都有特派的海外公安上門勸教你!

beebeechan 發表於 2024/4/24 10:05

呢句啱你:一再警告你, 你若還唱衰國家主席總書記咁無能, 我將你既帖轉發給國家,
即使身在英國, 都有特派的海外公安上門勸教你!

咦?乜野叫做「我將你你帖」?

.
回覆  leefeng

你表現到好想做異見人士喎。
從來冇話你唱衰祖國,不嬲都唔知你邊度祖國,你都唔肯認自己 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/24 16:58

你係乜水呀?我邊度祖國使向你交待咩?
而且你又係乜水呀?你值得共產黨俾錢黎抹黑你?知個醜字㸃寫冇?
全離教網小心啦,呢度有個重要人物jimmychauck ,千祈唔好收錢去抹黑佢呀!!!
下次記得話你自己係耶稣,或保羅個細佬,發羊吊的兄弟二人組!

.
回覆  leefeng

你表現到好想做異見人士喎。
從來冇話你唱衰祖國,不嬲都唔知你邊度祖國,你都唔肯認自己係中國人,好似中國人身份映衰你咁。
你啲中共舔狗,收共產黨錢就唔該做全套。呢頭袋左人錢抹黑我,果頭就用台灣基督徒代表中國,去反對共產黨史觀。黨同國就不嬲分開嘅,係你啲爛屍粉蛆糾纏不清自己催眠自己以為人地都唔識分啫。
jimmychauck 發表於 2024/4/24 16:58

你繼續扮你的愛國不愛共產黨理論,你實際上是黨同國都不愛!

你們耶穌教在中國明里暗里四處宣傳耶穌要做中國的王,
耶穌教想做統治中國既野心昭然若揭,
你們教徒當然興奮啦,落力散播呢種分化中國既言論,第日可以做埋洪秀全添!

耶穌係乜水呀? 中國人? 想統治中國? 即係又想殖民中國人啦!
司馬昭之心路人皆知咯!

所以基督教在中國網路瘋狂宣傳什麼耶禍華與中國有關係呀,

什麼阿當夏娃伊甸園在四川呀雲南呀…等等廢up。

目的同你既愛國不愛共產黨理論一樣,
中國人可以愛國,不過不用愛共產黨呀,
去愛耶穌啦,讓耶穌成為中國的王,成為中國的耶穌黨,你們就有好日子過架啦!

不過人地共產黨水水地都可以把中國做到今日成為唔俾人蝦既國家,

冇功勞都有苦勞吖?
你這個耶穌教咁就想插隻手入黎冷手執個熱煎堆呀?真係開胃。

以為中國係印加帝國呢,或是印弟安呢? 或是加沙呢?
你呢隻耶穌教既賣國賊咁恨被殖民,不要在離教放屁咯,
不如學耶穌去釘十字架訴求啦!

.
今日仲繼續打爛野
beebeechan 發表於 2024/4/24 21:25

打爛千百年遺留下來有歷史價值既文物是叫做該死!
打爛今日個個以斂財為目的而造的巨型塑像,等人民咪亂花寃枉錢,唔好咩?

不如猜測下如果你們耶穌在中國做咗王,佢/你們基督教會先打爛中國啲乜野塑像吖嗱?

.
回覆  leefeng

轉咩話題啫?好地地共產黨員、全國政協嘅著作你唔信唔睇,係要用一個基督徒,受聘台灣嘅"中國人"去代表中國,代表共產黨。你乜柒居心呀?反離教者之家呀?反黨呀?

撒賴咪撒賴,轉話題咪轉話題,揾次唔好咁肉酸得冇?
jimmychauck 發表於 2024/4/24 00:28

你件廢柴唔識字,唔識理,冇學識,讀屎片就認咗佢,咪扮盲又想轉移大家視線?乜L野叫做呀?
字唔識,理唔識,你呢啲咁嘅水平嘅畜生,個個字都錯,還有面扮有料,畜生學人問問題?你面皮厚過屎坑板!

乜呢次肯認你jimmychauck 自己衰撒賴同轉話題嗱?

你不嬲都慣咗撒賴架啦,都唔係第一次,無賴流氓就是你jimmychauck !

.
呢句啱你:一再警告你, 你若還唱衰國家主席總書記咁無能, 我將你既帖轉發給國家,
即使身在英國, 都有特 ...
leefeng 發表於 2024/4/24 23:51

你剃人頭, 我切你jer!:

盗用我既學識當係你自己既學識呀?知唔知醜!
.
打爛今日個個以斂財為目的而造的巨型塑像,等人民咪亂花寃枉錢,唔好咩?
leefeng 發表於 2024/4/25 01:16

你錯勒., 用嚟斂財既佛像先係受保護, 唔使拆, 幾大幾高都唔會有危險

唔聽話, 唔跪低, 無油水既佛像先要拆
你剃人頭, 我切你jer!:
beebeechan 發表於 2024/4/25 01:25

你唱衰國家主席總書記咁無能,自身難保,
還咁得閒去保護人地個頭?來跪舔基督教徒既流氓jimmychauck?
可惜人地次次都批評你BB陳不可相信,你啲料係流野。
看來馬利亞要跪舔耶穌,你天主教真因你而丟臉!

.
你錯勒., 用斂財既佛像先係受保護, 唔使拆, 幾大幾高都唔會有危險

唔聽話, 唔跪低, 無油水既佛像先 ...
beebeechan 發表於 2024/4/25 01:33

酸酸地? 哎哟,呢個像係耶稣就發咯!
酸酸地? 哎哟,呢個像係耶稣就發咯!
leefeng 發表於 2024/4/25 01:41

老早發過老佛喇
每日排隊等入埸要粒幾鐘

你錯勒., 用斂財既佛像先係受保護, 唔使拆, 幾大幾高都唔會有危險

唔聽話, 唔跪低, 無油水既佛像先 ...
beebeechan 發表於 2024/4/25 01:33

你真係唔恨得咁多架啦!佛祖觀音像起到幾高幾大都好,起碼冇弄死千萬個小孩子啦!

耶穌像又殺人,又性侵,又殺小孩,好危險架!
從廣州到加拿大,從上海到愛爾蘭,西方傳教士到底殺了多少小孩?

.
老早發過老佛喇
每日排隊等入埸要粒幾鐘
beebeechan 發表於 2024/4/25 01:45

係囉,你快點去排隊支持下神父修女既性侵賠償費,記得帶埋塊遮羞布去奉獻呀!
記得唔好食咗偉哥入去,四處果啲裸體像好容易教壞人架!
係囉,你快點去排隊支持下神父修女既性侵賠償費,記得帶埋塊遮羞布去奉獻呀!
記得唔好食咗偉哥入去,四 ...
leefeng 發表於 2024/4/25 01:57

60年代, 主席話要搞大躍進, 咁就餓死咗3千至4千萬人
一個崩都無得賠
仲要無人敢嗌一聲要賠
60年代, 主席話要搞大躍進, 咁就餓死咗3千至4千萬人
一個崩都無得賠
仲要無人敢嗌一聲要賠 ...
beebeechan 發表於 2024/4/25 03:09

大躍進,三反五反,紅衛兵,的確係老毛治下的共產黨政策最失敗既歷史,
現在個名雖然保留叫做共產黨,其實已經不是那個共產黨咯。

邊一個朝代都有過餓死人,都是一個崩都無得賠,唔係第一次既新聞啦。

你耶穌教拎大躍進來做比喻,係咪又想性侵殺人搶掠一樣可以一個崩都無得賠咁呢?

耶穌教只不過係一個教,從歷史到今日四處殖民殺人,邪惡愚昧既殺戮,加加埋埋死既人應該多過3千至4千萬人,點解你又唔提下?

莫非你覺得俾耶穌教殺同強暴的都是活該的?
比起中國餓死的只是濕濕碎的細case仔?

中國寧願餓死的是自己人咁笨,
都唔肯學下耶穌教去別國搶掠打殺咪有得食囉,
耶穌教殺的是別國,別教,異見的人,又豐衣足食,黄金萬兩,袋袋平安,真係精好多架!

.

高級模式 | 發新話題
換一個