返回列表 回覆 發帖

香港邪教(基督教)

愚蠢的是閣下, haha... why i need to prove to you 神"的存在?!... As I mentioned I am not saying this because of religious.  Just because u r stupid.. haha...  

"閣下能證明"神"的存在嗎?"  - This is ano ...
jojojokwok 發表於 2009/5/4 21:55

又一個狂妄自大既雞篤桃, 亦再一次証明邪經教出黎既人既品質

回頭是岸呀
金句一: 禱告變咀咒; 聖經變神經
金句二: 基督徙講就仁義道德, 做就傷風敗德
金句三: May God Fuxk u
不如「姬禿屠」啦,煞氣大尐
沙文 發表於 2009/5/6 11:25

做咩比佢地咁大殺氣, 雞雞地咁得架喇, 嘿~~~~~~~~
既然咁難証明, 就不如叫佢比d 有水印既銀紙做遮口費算啦
222# 實
就係因為佢地雞,我地就俾小小煞氣。因為雞就凸顯唔到該教的殘酷嘛。而且您原先用「桃」,就顯得幾好食
不如「基督逃」啦,用來紀念Luk 4:28 的 Run away基督 ...
沙文 發表於 2009/5/6 12:18

就因為你句幾好食, 我就去改改佢, 不過你改既有個姬字, 比我感覺似靚女

而基督逃, 亦唔太好, 我唔想再成日睇到呢個咁令人討厭既人名喇, 所以........

都係再想想佢
232# 實 教徒多數係女人嘛
沙文 發表於 2009/5/7 00:12

最慘佔左90%唔係靚女姬呢
高級模式 | 發新話題
換一個