返回列表 回覆 發帖

請教一下民族主義大哂人仕

原帖由 沙文 於 2008-8-21 23:54 發表
一字咁淺啦。估唔到您用心咁惡毒,用水利為理由搞分裂。。。。。此等南水北調工程的淡水資源均與臺灣無關。

吾敢答啦嘛  搞到要拉開話題

談臺灣我也奉陪 知道第一島鏈嗎

原帖由 沙文 於 2008-8-22 05:22 發表
佢地唔識阿B,講話就不須顧忌会踩到阿B的信仰啦。但您唔同喎,您明知B哥禮佛茹素,都毅然指出淨飯王子係5石散,您唔會係冇目的喎?

阿b無信仰的 你再說我有信仰 就是誹謗我
原帖由 沙文 於 2008-8-22 04:31 發表
您唔好當我係敵人先,我係幫您完善您的「The Theory of 淡水統一全中國」的。
現下就係講淡水統一全國大計啦,冇調開話題啦;但淡水工程要涵蓋「全國」,您的theory才可行嘛,不能按下葫蘆浮起飄兒嘛
此島鏈可將臺灣的南水北調 ...

咁惡人是依據甚麼因素 選擇要佔據或不佔據一塊土地的呢?

如果森林理論是定理  美國大約幾時會攻佔加拿大?
小弟蠢 看不明
http://paper.wenweipo.com/2008/08/19/CH0808190042.htm

好平好扺呀 兩億美金乍  
我建議本網站出資收購鳥巢命名權  
試想想:"離教者之巢"一經掛牌  多麼震撼人心呵
不過擔心dye哥會反對姐
原帖由 沙文 於 2008-8-24 05:36 發表
都係先徵得不肯出席開幕禮的設計師同意較好
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2008/aug/07/olympics2008.china

要不要徵得全部  曾經參加過建築工程人員同意先得呀?
原帖由 沙文 於 2008-8-24 13:15 發表
Martin同Fred佢地好似向來都冇採取要100%同意通過/不通過議案咁民主的辦法。或者您參加民主黨叫佢地要咁樣開会啦,或者可名留青史

本來想車你一鑊博秀雲妺一笑 剛從電視知道中國已得金牌 特赦你一次啦
原帖由 秀雲 於 2008-9-1 17:22 發表

假如不是刀大俠後面申明,我還真當真了。剛看完的時候還著實為刀大俠抹了一把眼淚。B前輩勿戲弄我的感情啦!~~~~

不是戲弄你 我跟刀很熟的 玩玩而已
高級模式 | 發新話題
換一個