返回列表 回覆 發帖

[多圖連載] 享受gay愛情又如何?!

23# lamdragon  

咁又唔得...一post 出來, 一陣老大向離家收版權費的話, 這便完了...
weakest 發表於 2009/3/17 02:33

老大 not @ 離教者之家 話事 的 話, 這便完了

。,;==^)

where's 老大 ??
exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
24# lamdragon
嗱,就咁樣:對於真心仰慕我、擁戴我嘅版友來函索取照片,我一般都唔會拒絕嘅
若果撞著心情好,仲会送出裸照,上面有親筆簽名嘅添
沙文 發表於 2009/3/17 23:24

比張相我ㄚ 我打緊飞机呀
exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
多謝你欣賞我是好人.
我可以包容離教者,
不過可以包容到
同性戀者.
peterchansuper 發表於 2009/3/29 16:28

個人認為,
同性戀者根本就是
土立及
都不如!

peterchansuper 發表於 2009/3/29 16:30

個人認為,
基督教 + 天主教 根本 就是 [土立] [土及] 都 如 !
高級模式 | 發新話題
換一個