返回列表 回覆 發帖

可有熟悉錫安教的人?

好簡單, 講 2012 年是世界末日就容易控制信徒, 因為就黎末日嘛, 你就要聽曬我話, 俾曬d錢我, 以換取天上的奬賞.

聖經明說末日的確實日期是無人能知, 連耶穌自己都唔知, 凡預言末日在某時的人必是假先知.

聖經已經係假的故事書, 連自己認為岩的書都唔跟, 呢d係咩態度?
homeopathy 發表於 2009/12/16 00:16

聖經說末日的確實日期是無人能知,但有確切範圍,肯定是在耶穌門徒時代未完之前到臨嘛。所以未日預言已經破左產喇。 誠惶誠恐成日貼你地無睇咩?

http://www01.eyny.com/viewthread.php?tid=3914432
http://www.anti-christ-hellboy.com/

Hellboy網站面世
係喎, 無留意添, 聖經預言大落空, 我可以預言好快就會有教徒跳出來話「段聖經唔係咁解」哈哈哈

...
homeopathy 發表於 2009/12/16 10:49

成日有咖啦。不過佢哋啲大話全部都比誠惶誠恐拆穿晒喇。
多謝提供寶貴資料,這些都不容易知道吧?

最近女友又托我向任職中港司機的父親在內地搜購罐頭食品
不是一罐罐而是要買幾大箱,原因是教會提醒教徒,來年食品價格將會大幅波動
市面將會出現搶購潮,所以教會呼籲教徒要儲糧
另外教會亦幫忙訂購維他命等等補充劑,似乎又有什麼意圖似的?
來年食品價格會否因惡慌性搶購導致供應不足而大幅加價?
屆時教會又實現了一個預言...
kit19kit 發表於 2009/12/22 01:16

h:
得到了詳細描述

2009年12月24日前,Freemason的私營水庫將被刻意散播H1N1,但WHO卻會宣佈H1N1變種可以透過 ...
惡多巴斯 發表於 2009/12/23 01:02

預言又落空了。
錫安教會又點樣解釋?
不過唔使驚,佢一早已經講左呢D係"有機會"發生
大家做定準備,以防萬人既啫....有事既保 ...
惡多巴斯 發表於 2009/12/27 01:34

無事咪神動工把撒旦擊退囉。
回復  惡多巴斯

你潛入去做咩? 你好多時間浪費嗎? 無事無幹潛入精神病院 ...
homeopathy 發表於 2010/1/11 00:34

只喺把入戲院睇戲的時間,改為入邪教教堂睇真人show啫。
高級模式 | 發新話題
換一個