返回列表 回覆 發帖

N-1

你個上主存在先至算啦!
一個有道德有良心的上主,在二千年裡面看見基督教徒做咁多天理不容的血腥惡事,
...
leefeng 發表於 2021/10/12 00:59

有啲人成日拎呢張圖出嚟, 話神殺人無數, 好邪惡咁講

不過, 同大半世紀以來在共產政權下被殺的比一比:

嘩... 神個戶口有2038344
共匪名下條數就係: 最高估計係259432000, 最低40472000, 
中位數都 110286000
最低估計數都跑嬴咗神哩。

神條數係幾千年累積
共黨條數係大半個世紀

神拍馬都趕不上

唔知邊個邪惡啲呢??要劈, 都要劈啲臭啲惡啲既先哩

共產奴真係乜腦

不過, 同大半世紀以來在共產政權 ...
beebeechan 發表於 2021/10/12 07:28

個個不嬲都知基督教徒賤格,
不過賤格成你個死樣真是少見!
拎中共戰爭天災飢荒來開脫你個宗教殺人?
你似乎還未計埋基督教燒科學家巫女,十字軍,美澳印加滅族,性侵小孩那條數啵?
為了自己個基督教殺人去死撐,是否想親自證明基督教夠邪惡和無恥呢?死淫蟲教!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

beebeechan 2021/10/12 07:28 提交

啲教徒成日話這是人的問題,不是神的問題;

同樣,支持共產黨的人,都可以話這是某些共產黨人的問題,不是整個共產黨的問題。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
有啲人成日拎呢張圖出嚟, 話神殺人無數, 好邪惡咁

beebeechan 發表於 2021/10/12 07:28

記得加埋耶穌叫選民以色列搶別人的地殺了多少巴勒斯坦人。
全球所有因基督教而死都要加埋。
因為基督教所害餓死的。
因為基督教打仗害死的。
神甫牧屍強姦自殺死的。
被基督教徒強姦自殺或殺死的都一樣要計算。

八國聯軍,基督教徒強姦中國婦女跳井上吊跳河的都應該計算。
基督教徒害的【八國聯軍在北京僅三天時間內,就通過槍殺、刺死、絞刑、燒死、棍擊、勒死、姦殺、肢解、活埋等手段殺死的中國人達數十萬之眾,無數婦女被污辱至死,僅通州一地就有573名婦女含辱自殺。這場“北京大屠殺”可謂是中國歷史上第一次由基督教徒的列強製造的兵禍慘案,手段殘忍令人髮指! 】一樣要加埋入基督教條殺人數裡面!
基督教在中國教案殺的中國人記得加埋!
近年基督教強姦的教友和小孩自殺死的記得加埋!

.

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

不過, 同大半世紀以來在共產政權
...:
嘩... 神個戶口有2038344
名下條數就係: 最高估計係259432000, 最低40472000, 
中位數都 110286000

神條數係幾千年累積
共黨條數係大半個世紀

神拍馬都趕不上

降龙十八掌之小龙问7候你基督老母https://www.shutterstock.com/zh/image-vector/slap-relationship-men-women-harrassment-fightwoman-1056157916
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
啲教徒成日話這是題人的問,不是神的問題;

同樣,支持共產黨的人,都可以話這是某些共產黨的問題不是整個共產黨的問題。
抽刀斷水 發表於 2021/10/12 10:34
同意,兄果然高见,

时移世易,
莫同日语。
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
不過, 同大半世紀以來在共產政權 ...  嘩... 神個戶口有2038344共匪名下條數就係: 最高估計係259432000, 
。。。。。
基督教走狗,你不如加多几个0,越多0越重多人信la笨7.

“Liverpool ”

【‘’利物浦‘’【离乜谱】】
基督教走狗,你不如加多一个0,越多0越重多人信la笨7.

“Liverpool ”

【‘’利物浦‘’【离乜谱】】 ...
上流寄生族 發表於 2021/10/12 18:43

咁你依家係咪都明白 「2038344」呢個數都係好求求其其就翕咁呢?
啲教徒成日話這是人的問題,不是神的問題;

同樣,支持共產黨的人,都可以話這是某些共產黨人的問題 ...
抽刀斷水 發表於 2021/10/12 10:34

任何衰事惡事都係由人做出嚟架喇。
正如呢到倡「言論自由」, 係好架喎, 
不過就總是有「某些人」在「言論自由」大旗下做著賤狗格口臭的事
回覆 1489# beebeechan

其實你有冇諗過,當教徒認為所有衰野都只係人既問題,完全唔關呢個天主既事,有呢個前設,可以造就全善完美既天主,但其實天主呢個全善完美既特性,原來只係因為有呢個前設而被人創造出來既呢?

任何衰事惡事都係由人做出嚟架喇。正如呢到倡「言論自由」, 係好架喎, 
不過就總是有「某些人」在「言論自由」大旗下做著賤狗格口臭的事 ...
beebeechan 發表於 2021/10/12 22:27
任何衰事惡事都係由人做出嚟架喇。

正如    党国等等,容许言論自由, 係好架喎, 
不過

總是有「某些」基督教人【虫;;;人?】士

言論自由之大旗下賤狗格屎口臭。。。。。。

小虫免责声明;;;
绝无任何同意▼
纯粹一些证据

不過, 同大半世紀以來在共產政權 ...神條數係幾千年累積
共黨條數係大半個世紀

神拍馬都趕不上

共產奴真係乜腦

共產奴真係乜腦

等我來指膠你究竟唔知邊個邪惡啲!

中國共產黨只成立了一百週年,而你個耶穌教已經成立了二千年。

共產黨在一百年內已經攺善從沒有到有,從窮到富,從弱到強,從錯到對,從人民埋怨到人民敬愛擁戴!

基督教在二千年內從邪惡變偽善或更邪惡,從強搶到詐騙,從用武力侵略到用洗腦侵略,從錯到更加錯,從教徒盲信到教徒憎恨,從偽仁慈到明目張膽作姦犯科!

基督教用了二千年時間,比共產黨足足多了1900年的時間,
不但沒有為地球帶來任何的【好】,而是帶來更【不好】!

基督教除了在世界上偷呃騙詐之外,現在還以幾何級數來強姦教徒和教徒的子女,造成千萬家庭的災難!

究竟唔知邊個邪惡啲呢?

讓讀這篇文的讀者判斷,並不是你一個廢基督教奴beebeechan說了算的!

.
中國共產黨只成立了一百週年

共 ...
leefeng 發表於 2021/10/13 03:42

中國共產黨成立100年就殺掉35236000人 (中位數)
名列屠夫榜上第二名。

你以此為傲

神條數係幾千年累積
共黨條數係大半個世紀
神拍馬都趕不上

共產奴真係乜

等我繼續來指膠你究竟唔知邊個邪惡啲!

中國(中國共產黨)從來沒有去侵略和殖民過任何國家,或去消滅別國的文化!(凡中國人應以此為傲)

而基督教就四處去武力侵略,文化侵略,殺人滅族,強迫別國要信基督教,如果不肯信就大屠殺!
基督教全世界去放臥底間諜,煽動不接受基督教的國家政變,推翻別人的政權和消滅別人的傳統文化!
一旦掌控了該國的所有命脈,不用多說:強姦當地的少女和孩子還不是手到拿來的事嗎?

大家可以思考一下;
歐美澳這些自己以基督教立國,的所謂文明的國家,基督教都一樣要姦就姦,要殺就殺!
猜猜那些被基督教進駐的弱小和落後的國家裡面,究竟已經有多少人數(少女和孩子)被基督教牧屍神甫修女主教性侵和強姦了呢?(相信是天文數字了吧?)

基督教在這些歐美澳自己地頭,都夠膽強姦少女和孩子,在其他弱小的國家還會手軟嗎?

唔知邊個邪惡啲呢

.

從窮到富,從弱到強,

呢叫有錢就有面。。。笑貧不笑娼

80年代中國開放, 搞經特區, 實在如妓女擘開腿, 你來哩, 給我錢便是。。。
西方幾多廢料, 污染重的工廠搬在嚟, 做成幾多污染你知唔知, 中國工人只如俾咗錢既奴隷, 工時長, 人工低。。。
同apple 嵌機既富士康好過集中營哩。。。
依家發咗哩。。。英雄莫問出處, 不計舊惡, 如大媽土豪咁唶
從錯到對

都好, 你仲知共產黨以前係有臭史 (錯嘛)
依家好哩咩?

你唔係新疆人你唔知, 明朝有東廠, 依加大陸既東廠係5G監控技術, 有華為, 你係網上亂講野, 五分鐘就拉咗你
兩個加拿大人換孟女, 你就知有幾霸道

仲未計埋唔准打機, 禁補習令, 話禁就禁
中國共產黨成立100年就殺掉35236000人 (中位數)
名列屠夫榜上第二名。

你以此為傲 ...
beebeechan 發表於 2021/10/13 04:11

所謂屠夫榜,只是那些抹黑中國的基督教徒的手段。
基督教四處散播共產黨屠殺人民,
其目的是企圖分裂在中國内,香港和外國的中國人!

如果天災人禍都可以計埋,
美國今天正在天天屠殺人民,今天被屠殺的美國人民是:71.6萬
記得追踪美國每天屠殺了多少美國人民啦,OK?!

.

都好, 你仲知共產黨以前係有臭史 (錯嘛)
依家好哩咩?
你唔係新疆人你唔知, 明朝有東廠, 依加大陸既東廠係5G監控技術, 你係網上亂講野, 五分鐘就拉咗你
兩個加拿大人換孟女, 你就知有幾霸道
beebeechan 發表於 2021/10/13 04:23

新疆?
有機會躝去自己親眼睇,唯恐天下不亂的基督教!

你顧惦你自己吧啦,你呢種基督狗,到時唔慌唔「伸殭」伸直變殭屍肯定有你份!
我去中國N次平安大吉,高度治安水平!
愛國人士唔使怕,只有基督狗就難保會唔會入基督教集中營囉!

孟晚舟係被政治陷害,被明屈當談判籌碼。(全人類都知,只有基督狗扮唔知)
加拿大嘍囉不敢逆大佬美指令,迫住要欺負一個女人,簡直柒出國際!
三年無故囚禁,賠錢是一定少不免,不過華為當然唔志在!

兩個加拿大人犯了法,中國肯放已經非常大度!

你們基督教做埋咁多衰野,一定盼望得到中國建一個基督教集中營給你們, ENJOY!

.

呢叫有錢就有面。。。笑貧不笑娼

80年代中國開放, 搞經特區, 實在如妓女擘開腿, 你來哩, 給我錢便是。。。
西方幾多廢料, 污染重的工廠搬在嚟, 做成幾多污染你知唔知, 中國工人只如俾咗錢既奴隷, 工時長, 人工低。。。
同apple 嵌機既富士康好過集中營哩。。。
依家發咗哩。。。英雄莫問出處, 不計舊惡, 如大媽土豪咁唶
beebeechan 發表於 2021/10/13 04:19

你這些言論代表基督教的思維? !
你都知西方工廠污染中國呀?原來你都知中國上一代人用命去換國家富強呀?

你既然知道中國的富強之路這麼艱難和有血有涙,
咁,你還幫基督教諷刺和侮辱中國實在如妓女擘開腿?
你係唔係中國人架?
呀,忘記了,一信基督教的已經變成以色列人隻狗!

.
你這些言論代表基督教的思維? !
你都知西方工廠污染中國呀?
原來你都知中國上一代人用命去換國家富強呀?
leefeng 發表於 2021/10/13 05:12

只怕係只用蟻民, 庶民, 既命去換取幹部富起來 (然後移投奔西方)
高級模式 | 發新話題
換一個