返回列表 回覆 發帖

N-1

其他嘢你就自認大師
沙文 發表於 2022/5/12 06:35

在聖經, 天主教事務上, 我的確係你上師
其他野。。。未知 (投資方面都在你之上)

鹹野賤野, 打個平手喇
其實,大師梗係有通靈消息,所以知道。唔通您有咩
Don't know where God is but the Devil is in the details
其他嘢你就自認大師
Don't know where God is but the Devil is in the details
大師係咁講, 唔係我翕: 驅魔大法師驚人之語:梵蒂岡綁架女童參加性派對!
沙文 發表於 2022/5/12 06:03

每個人既專長係唔同既
驅魔, 佢係大師, 講其它野佢係學師

正如沙文講鹹野賤野係專長大師級, 一講聖經就係大屎
大師係咁講, 唔係我: 驅魔大法師驚人之語:梵蒂岡綁架女童參加性派對!
咦餵,大師都認梵帝岡開orgy喎!
沙文 發表於 2022/5/12 05:35

「唔知就問下先嘛」
你又翕乜spring
淨係露蓮
咦餵,大師都認梵帝岡開orgy喎!

https://www.bg3.co/a/qu-mo-da-fa ... a-xing-pai-dui.html
疫情下, 搞掂咗靈魂,肉軀都安寧。
魔鬼附身,實大整蠱,要host四圍行除口罩噴口水,吸鼻涕,就更危險
唔知就問下先嘛,presumption係睇經信教嗰陣先用
Never said Anneliese Michel 係曉去驅魔既修女嚟
沙文 發表於 2022/5/12 05:10

你淨係拎個蓮出又鬼知你想said乜spring
回覆  beebeechan

附魔痛苦而危險過武肺好多,神父有大無畏犧牲基督精神,幾時聽過主耶穌因疫情暫停營業呢?
沙文 發表於 2022/5/12 03:02

耶穌派遣這十二人,囑咐他們說:「外邦人的路,你們不要走;撒瑪黎雅人的城你們不要進,
6你們寧可往以色列家迷失了的羊那裏去。

雖然耶穌的救恩是由猶太人轉給外邦人,
但仍有次序, 時候未到便要等。

疫情下, 先搞定肉驅才搞靈魂, 人喪失咗肉驅就搞唔到佢既靈魂
聽講而家當選嗰位同您一樣天主教徒英文好屎喎
Never said Anneliese Michel 係曉去驅魔既修女嚟
您連東正有midnight復活彌撒都唔識,外行嗰個係您喎
https://en.wikipedia.org/wiki/Anneliese_Michel ...
沙文 發表於 2022/5/12 03:04

你都幾唔識英文, 
Anneliese Michel 唔係曉去驅魔既修女嚟

你英文咁屎, 點在番邦生活。。。不如早日回流返香港好喇
衰咗,所以唔係驅魔
係咪同某國特別軍事行動好似呢?

https://www.bbc.com/news/world-e ... s%20denied%20claims,by%20the%20Italian%20bishops'%20conference.

破基督教千局,助 习主席连任总书记&恢复n出任党主席

好似搵啲根本唔在行既人嚟搞裝修.......

係咁上下架哩

驅魔要搵老字號, 信譽好既
...
beebeechan 發表於 2022/5/11 22:17
屌你基督老冇閪【名副其实】。▼
聖荷西小教會為女童驅魔後死亡 當局裁定謀殺
編譯組/聖荷西10日電 2022-05-11 02:00
一名三歲女童去年9月 ...
聖荷西「使徒和先知教會」(Iglesia Apóstoles y Profetas牧師,也是死亡女童普拉克特(Arely Naomi Proctor)外祖父胡耶索(Rene Huezo)說:「如果你讀過聖經,你知道耶穌趕走魔鬼,讓病人恢復健康。這是上帝按照祂的旨意,在祂想要治癒一個人的時候做的。傳道者只是上帝的工具,我們做的事是上帝的吩咐。」

再重谢谢谢谢谢谢沙老大沙文 發表於 2022/5/11 21:58
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
再者....天主教係無修女能參予驅魔既。
Orthodox church 也不是敝教。 因為你外行, 東正教與天主教唔曉分, 有神父, 有修女, 就以為都係一樣。
beebeechan 發表於 2022/5/11 10:48

您連東正有midnight復活彌撒都唔識,外行嗰個係您喎
https://en.wikipedia.org/wiki/Anneliese_Michel
回覆 1751# beebeechan
疫情嚴峻時醫管局short handed,掛住醫武肺。

但疫情時相反神父就好L得閒,想搵條僆仔屌屎窟都冇。

附魔痛苦而危險過武肺好多,神父有大無畏犧牲基督精神,幾時聽過主耶穌因疫情暫停營業呢?
貴教業績
沙文 發表於 2022/5/11 23:29

雖話天下武源出少林, 不過唔係家家都打得咁正宗, 原汁原味啵。
驅魔源出教會, 不過無牌行驅既唔少架喎。

經上耶穌驅魔, 成隊軍旅趕走哂, 有無玩綁手綁腳, 打心口呢啲招數呢?

https://kknews.cc/news/xjrxvar.html呢啲一睇就係外行野, 外行人好多連神父牧師都唔曉分既…

再者....天主教係無修女能參予驅魔既。
Orthodox church 也不是敝教。 因為你外行, 東正教與天主教唔曉分, 有神父, 有修女, 就以為都係一樣。
老字號暫停營業,由得撒殫虐待教友冇眼睇。神父健康最緊要

小妹妹係畀天主教害死嘅!

...
沙文 發表於 2022/5/11 22:26

又即係咁, 疫情嚴俊時, 你割痔瘡既手術都會延期哩...又唔係至死既。
不過你又心急, 叫蘿莎蓮用把鎅刀同你割, 搞血流如注....
你唔可以話係醫管局害你啵, 係你硬能膠發作 ,唔怪得人。
高級模式 | 發新話題
換一個