返回列表 回覆 發帖

N-1

會唔會係好「好色救救地球」既成員嚟?
日本女优让上千人任意摸胸 筹款“救地球”
http://www.jianglishi.cn/plink/267839_5.html
motiva都唔係個個姐姐仔afford到, 佢45歲先儲夠錢
沙文 發表於 2019/11/3 21:53

裝胸作勢呢樣野, 豐儉由人既唶,

一百蚊有找.
https://www.justintrends.co.uk/products/women-silicone-breast-pads-nipple-cover-bra

未搞到埋牙上床前都呃得吓人, 唔使擔心投訴貨不對辦。
上到床, 㷫合合時, 或者次少少都會收貨既,楂住先。
修女做雞, 一路向西

Vatican says nuns abused, kicked out, forced into prostitution
NEWS
The Vatican  ...
沙文 發表於 2020/2/20 16:32

其他傳媒的轉載都係話一本雜誌:Vatican women’s magazine 咁樣講

https://apnews.com/965ab278f03e30fafd7bd22acf9e044d

由你到,就「升格」咗為:Vatican says
(懶係好很官方咁)
性侵官司衝擊 賓州一天主教會聲請破產
賓州中部一個天主教會因性侵官司19日聲請破產,這是賓州兩年前領先全 ...
沙文 發表於 2020/2/22 02:45

點解你成日都將新聞抽起咗啲野呢,
人地係申請破產保護, 唔係破產
(兩者有乜唔同, 你去問問律界人仕, 其實問我, 我都答到你既)

所以, 教堂關門, 賣檯賣椅, 賣教堂, 賣地既畫面係唔會出現。
天主賜您C眼睇多「保護」兩個字, 又話這世代冇神跡?
沙文 發表於 2020/2/22 07:04

唔通你既英文能力真係咁低, 唔識睇英文報導既?
https://www.nytimes.com/2020/02/19/us/pennsylvania-church-sexual-abuse-victims.html

https://www.usatoday.com/story/news/nation/2020/02/19/harrisburg-catholic-diocese-bankruptcy-filing-follows-abuse-claims/4813188002/

唔係下下出到神蹟C眼既

(最怕你好似小龍女咁, 俾人矇住眼, 就。。。。上咗)
回覆  beebeechan

賣底褲還債一定冇得走雞

破產係負責任嘅做法, 好似您咁唔認衰就係衰仔做法
“Th ...
沙文 發表於 2020/2/22 07:36

睇新聞都要講下牌子既

乜 Grand in Media 個名會大磡過 NY Times, USAToday 既?
台灣 Yahoo 充 Catholic News Agency?
記者係貴教新闻社吖嘛

----------------------------------------
Retired Catholic priest charged in M ...
沙文 2020/2/22 10:51 提交

淨係識得貼帖長文嚟遮醜。
好似亞當厄娃擸塊樹葉咁。
咁很長既貼文, 你以為會有人睇......你就係無網絡常識
你知無人會睇, 你仲貼, ......你就係好多銀餘!!
冇人睇就唔会有news agency報道啦
各媒體喺幾年前已昅住此组織
沙文 發表於 2020/2/24 23:32

你係到貼, 即係在food court賣雞鮑趐, 燕窩
想食既人唔會嚟food court 囉

要睇新聞報導既唔會嚟呢到既

你明未?
您冇幾何食就以為雞鮑趐, 燕窩
我地睇呢尐新聞好平常, 周度都得
沙文 發表於 2020/2/25 00:08

你呢啲, 係人地食過哂既..... eewwww!
耶穌都畀好L多人信完信剩,唔係處嘅, 您米L信吖笨
沙文 發表於 2020/2/25 00:23

經上說耶穌是: 我是『阿耳法』和『敖默加』,最初的和最末的,元始和終末。
耶穌是過往, 現在, 未來........歷久常新既,
所以, 無『信完信剩』
日日都係新鮮
香港黑衣暴徒都差唔多, 唔好得去邊。
五大訴求不獲回應, 都堵路, 放火, 砸商埸地鐵站哩
涉落藥性侵7男生 補習導師被捕 長年建信任 邀喝酒談心 安眠藥扮「補肝藥」

【明報專訊】警方前日 ...
抽刀斷水 發表於 2021/9/2 08:15

我發覺你一見到「教會」兩個字, 就瞳孔放大, 女生出哂水咁........異常地興奮
無論你對我點樣評價,都改變唔到本主題從N-1到N-M既事實。

P.S. 教徒真係好鍾意污名化佢地既「敵人 ...
抽刀斷水 發表於 2021/9/2 17:28

犯罪人也曾經任職補習社導師,
亦曾在一間兒童及青少年院舍任職導師

點解你又唔黑補習社, 青年院舍既呢?只拿院牧, 教會義來黑

你都搞唔清我係話緊你乜野: N1進腦!
我都冇講啲乜嘢,見到「教會」兩個字就瞳孔放大既人,應該係你先啱。 ...
抽刀斷水 發表於 2021/9/3 08:12

呢個N-1 論題, 一直以來都是用些負面新聞黑教會的,
不是黑社區中心, 青少年中心, 補習社。

就嚟有個大媽在教會門前仆街了, 也是教會不好
我都冇講啲乜嘢,見到「教會」兩個字就瞳孔放大既人,應該係你先啱。 ...
抽刀斷水 發表於 2021/9/3 08:12

有啲人根本唔使講野, 個樣已經夠庸俗
此人明顯係新教架啦,都減不了天主教的N,你咁緊張做乜喎。 ...
抽刀斷水 發表於 2021/9/3 20:35

你以為呢到過三隻低B, 懂分基督教和天主教嗎
此人明顯係新教架啦,都減不了天主教的N,你咁緊張做乜喎。 ...
抽刀斷水 發表於 2021/9/3 20:35

就算係黑新教都要靠譜
要其他人分辨到,你地自己都有責任架。
抽刀斷水 發表於 2021/9/4 00:14

照你咁講, 世俗人回不到天國, 基督徒都有責任架....

咁就唔好鬧基督徒死纏爛打, 冤住你傳教囉, 人地都係盡責任咋
高級模式 | 發新話題
換一個