返回列表 回覆 發帖

方舟不是神話佈道大會

無人理會為甚麼豬會說話, 豬雞能交談等荒謬事.

唔荒謬咖.動物口吐人言成日都有咖啦,您大驚小怪啫
Num 5:28上主遂開了驢的口,對巴郎說:「我對你做了什麼﹖你竟三次打我﹖」
巴郎回答那驢說:「因為你玩弄我。我若手中有刀,早殺了你。」
那驢對巴郎說:「我不是你從起初直到今日騎的驢嗎﹖平常我是否對你這樣做﹖」他回答說:「不。」
回復 12# beebeechan
有, 但係您冇aware而居然話荒謬嘛
冇錯, 我係藉此法remind您帶夫人去飲聖水

Num 5:28 但是,如果這女人沒有受玷污,而是貞潔的,就不致受害,反要生育子女。

佢有咗未呀?
Don't know where God is but the Devil is in the details
等尊夫人生咗先啦
Don't know where God is but the Devil is in the details
食屎係先知至愛

Eze 4:12 你吃那食物像吃烙的大麥餅,且用人糞在他們眼前烤。
回復 23# beebeechan
生意就各有各做嘛
http://www.catholicsupply.com/
您地都要儲定upcoming雞姦victims賠償費啦, 人地揾番多少都唔過太嘅
如你所說, 跟本無天主, 咁成本聖經都是廢的, 讀來幹嗎?

讀來欣賞下囡囡妙計姦老豆都幾富趣味性嘛
回復 32# beebeechan
當然有趣味哩
這是喻義深長的一個片段
明白了故事的喻意, 你會對舖排拍案叫絕
(目前你對這是一無所知, , 接收到的只有亂倫, ....卜野, 生仔)

咁又唔係, 我完全感受到兩位小姐的寓意, 父女之間一個深一個長的結合
回復 35# beebeechan
未食完叫人埋單就service唔好嘛
如果我是神,也不需要「創造」東西出來敬拜自己

天主壓抑唔住那種被敬拜的慾望嘛冇人敬拜佢, 佢屎忽會好痕
好似小朋友咁, 您要成日讚美佢, 佢就鬆毛鬆翼好過癮
非也非也, 尐女人三分顏色就上大紅咖啦. 對老婆要恩威並濟, 收放自如
佢地似天主之處, 只有呷乾醋同長氣
要搞到佢晚晚都係自動躪埋黎侍浴:「相公, 有咩服侍不周, 您饒了奴家罷.....」
如果你同你老婆講你有二奶, ......或你覺得隔黎新搬黎既 x 小姐好鬼索, 有前有後....
你老婆會唔會好大方....說: 老公...你上哩..咁呢?
beebeechan 發表於 2010/5/4 20:03

佢係真心愛我嘅, 就緊係想我開心嘛. 我找到真正喜歡的另一半, 她戥我開心嘛。所以, 一定會說: 老公...你上哩  
調轉頭若然我老婆真係咁有眼無珠 --- 勾搭抽刀斷水 , 我都會叫:老婆...你上哩。咁,先為之愛的偉大嘛!
你現在生活在..南美,非洲甚至內地某尐鄉鎮咩?!
beebeechan 發表於 2010/5/5 03:15
bingo, Jom兄係內地某尐鄉鎮鎮長黎, 有問題咩? 您想攞多個人佢可以幫到手
咁咪由其它人回囉
beebeechan 發表於 2010/5/5 03:28

咁您唔好回lu播
咁你係咪暗示若現在有『堂妓, 會妓』
三送一湯, 白飯任裝, 三女一婦, 花式任揀
你就拿拿臨, 受洗都洗唔切 ...
beebeechan 發表於 2010/5/5 03:31
又唔係茄, 都要睇素質嘛
回復  beebeechan

但篇文給你喎 ,你回成咁

又影真那西囉
淚兒 發表於 2010/5/5 03:39

精精簡簡, 恍如蛋散嘛
可是他聲明是回我的, 向我申兩腳咁話囉
當然是『我看』是在首位
beebeechan 發表於 2010/5/5 03:32

唔係咁當然嘅, 或者我不幸地先於您睇到該帖, 幫您受咗兩腳呢?
回復 122# 淚兒

tap water只不過係加咗少量氟, BBC應該都會覺得清甜
無糖份的屎水仲甜
如果是o靚模妹妹仔送上的一杯屎水, 佢也會嗒得比可樂甜
文化既野, 幾時都係一樣取代另一樣,
牛仔褲波鞋係咪不斷入侵木屐, 草鞋, 辮子和馬卦開郎褲呢?
你有無反感呀?
點解呢樣你又無反感先?
...
beebeechan 發表於 2010/5/6 05:34

傲凌空係漢服復興會理事長, 大夥估下邊個係佢?

所以我特別指出傲凌空係「理事長」就係驚您誤認, 點知, 您仍是誤認。漢服復興會一般會員係有不足之處
但理事長係同人子一樣, 企右邊嘅
高級模式 | 發新話題
換一個