返回列表 回覆 發帖

反反基貼第一彈!

回復 35# beebeechan

就係死咗先上天國嘛
所以係信咗而冇行為自身死咗就入天國
原來是場誤會....你可以同神討論下來豈是我門嗎?

在下洗耳恭聽~

dior13dior13 發表於 2010/7/20 06:46

雅各伯書
信德也是這樣:若沒有行為,自身便是死的。
2:18
又錯啦, 沙文正當盛年
Don't know where God is but the Devil is in the details

信就等同可以上天堂?
咁大誤會呀?
你來道理班, 讓我從新教育一下你

老師有教押,信就是義了,上帝叫他義了~!

這叫因為信而稱義~!

神叫他義了,還不能上天國呀?

原來是場誤會....你可以同神討論下來啟示我們?

在下洗耳恭聽~
您就過得骨啫, 伹係以色列係咁漏奶, 基督耶穌就唔過得
沙文 發表於 2010/7/20 06:44

沙文年紀不輕, 可是回帖連哥哥仔都不如
好幼稚下囉
我係咪應該忽略你
那仲好
我省回
(我都未必找到...呵呵)
咁又可以過骨了
beebeechan 發表於 2010/7/19 14:39

您就過得骨啫, 伹係以色列唔變荒場仲要係咁漏奶, 基督耶穌就唔過得
三個信耶穌的不能上天國?

耶穌又跳票了.....
dior13dior13 發表於 2010/7/20 06:40

信就等同可以上天堂?
咁大誤會呀?
你來道理班, 讓我從新教育一下你

你這舖叫學壞師, 壞了根基
要有信心先得嘅
Don't know where God is but the Devil is in the details

三個信耶穌的不能上天國......

耶穌又跳票了.....
不知就請教啫, 知就唔駛嘛
沙文 發表於 2010/7/20 06:37

那仲好
我省回
(我都未必找到...呵呵)
咁又可以過骨了
回復 24# beebeechan

人家媽媽死掉他好像還挺開心的.......
回復  beebeechan

馬丁路德''馬丁·路德·金恩''將軍沙龍''能在天國天上的走在一起很正常押!

有什麼不對嗎?

dior13dior13 發表於 2010/7/20 06:35

有誰會一定知道誰會入到天國?
(經文說了的除外)
不知就請教啫, 知就唔駛嘛
以色列一向都有漏奶, 邊q度有變過荒埸呀?
沙文 發表於 2010/7/20 06:33

基佬一定係同你講緊聖經經文哩
哦...
原來你一o舊雲
都不知係邊章邊節
(不知就請教我一聲啵)
有又奶又有血就唔荒啦
回復 13# beebeechan

你對天國的情況真了解。
天主報夢告訴你的?
我們是看聖經, 信聖經, 不是在作聖經
你明未呀?

不知情的, 不要老作

馬丁路德''馬丁·路德·金恩''將軍沙龍''能在天國天上的走在一起很正常押!

有什麼不對嗎?
聖經夠一早說自相分爭就變荒場, 而家以色列就多奶到要流

聲大夾冇準
沙文 發表於 2010/7/20 06:26

流奶時還得準備隨時會流血
以色列一向都有漏奶, 邊q度有變過荒埸呀?
聖經夠一早說自相分爭就變荒場, 而家以色列就多奶到要流

聲大夾冇準
沙文 發表於 2010/7/20 06:26

以色列變了荒埸時, 你在那裡?
你亞爺, 亞爺, 亞爺, 個亞爺, 亞爺, 亞爺還是一條虫
(連一條虫也未成形!)
高級模式 | 發新話題
換一個