返回列表 回覆 發帖

★★★ 宇宙無敵,基督的勝利 ★★★

回復  beebeechan

您智商低故而唔知啫。
其他人都知嘛
沙文 發表於 2010/12/19 12:09

你既智商無佢咁低, 起碼寫明是回beebeechan
回復 50# beebeechan

您智商低故而唔知啫。
其他人都知嘛
連「一眼」都無,證明呢條友低能姐!
阿修羅 發表於 2010/12/19 11:15

誰是「這條友」?
句子無名無姓, 無主詞, 無受詞, 都唔知你想同邊條友講野,
閣下的確高智商, 語文低

在未參予辯論前, 請你先練習好你的寫作, 由簡單作句開始罷。
連「一眼」都無,證明呢條友低能姐!
都唔係吖, 我都有因應您的渴求, 將事實講得好清楚喎
Don't know where God is but the Devil is in the details
回復  beebeechan

佢高智商, 甚麼都只靠「一睇」都OK嘅
淨係您低智商所以唔得之嘛 ...
沙文 發表於 2010/12/17 21:22

我覺得你一不論屎眼, 內容便一毛C處.
回復 45# beebeechan

佢高智商, 甚麼都只靠「一睇」都OK嘅
淨係您低智商所以唔得之嘛
收皮啦!一睇呢張野就知係班基基作出黎啦!
阿修羅 發表於 2010/12/17 14:17

就是你甚麼都只靠「一睇」。
(包括基督教, 聖經矛盾之類!)
就係衰呢樣!
但公教, 新教, 東正教的門徒都被指為異端喎。
抽刀斷水 發表於 2010/12/17 20:27

誰指他們是異端?
公教, 新教, 東正教的門徒都是叫基督徒。
beebeechan 發表於 2010/12/16 20:52

但公教, 新教, 東正教的門徒都被指為異端喎。
我係低智商架, 所以你更加需要寫得清楚明白
beebeechan 發表於 2010/12/15 21:53

陳版友自己都坦誠佢的確係低智商嘛, 所以佢有尐嘢冇辦法明, 係正常喎
佢都坦白咗啦, 阿版友您仲想佢點喎?
請你不要轉移視線
快來承認「全球最多人信的宗教是伊斯蘭教」這話是說錯了罷!

有錯要認,
打就企定 ...
beebeechan 發表於 2010/12/17 01:35

收皮啦!一睇呢張野就知係班基基作出黎啦!
當然啦!因為我既出現,無知低智既基督教會滅亡,自然唔會有人入教,亦都唔會再有人離教,因此唔會再有離教者之家囉!咁簡單既野你都唔明,收皮啦!
回復  阿修羅

而且, 所謂國之將亡, 必有妖孽
.
沙文 發表於 2010/12/17 11:52

因你的出現
意味著這個「家」也快要摺埋了?
回復 37# beebeechan

係呀, 「將」基督教定為國教
就遲早都逃不過亡國的結果
312年基督教定為羅馬國教。
羅馬帝國正式滅亡是在1453年拜占庭帝國為奧圖曼帝國所敗.
這個國之將亡, 都「將」了近一千一百年
回復 21# 阿修羅

而且, 所謂國之將亡, 必有妖孽
本來羅馬佬都好地地嘅
將基督教定為國教之後就亡國了
我非常懷疑呢張圖既準確性,首先中國佔地球人口約五分之一,人口數量達到13.58億,佔地球約20%人口,但係中 ...
阿修羅 發表於 2010/12/16 17:43

請你不要轉移視線
快來承認「全球最多人信的宗教是伊斯蘭教」這話是說錯了罷!

有錯要認,
打就企定
我非常懷疑呢張圖既準確性,首先中國佔地球人口約五分之一,人口數量達到13.58億,佔地球約20%人口,但係中 ...
阿修羅 發表於 2010/12/16 17:43

一些國家, 全民皆有信仰,
伊拉克97%人口信回教
墨西哥九成人信天主教....西班牙七至八成,
無神論者的確是稀有品種.
你真的是無頭無腦既基基?
高級模式 | 發新話題
換一個