返回列表 回覆 發帖

聖經錯謬補遺

回覆  沙文

唔記得聲明, 此装置雖有long long, 但您拉時上面冇人听到亦属混吉。
所以, 除了送棺材, 小弟 ...
沙文 2020/1/7 01:07 提交

科技進步哩
放部叉滿電既手機入棺材
可以WhatsApp
我老婆買鑽戒會向住陽光檢驗
沙文 發表於 2020/1/7 04:45

又露醜哩
在行人,係唔會在烈日陽光下睇鑽石既

你老婆真唔戴慣鑽石
至於我, 最中意樓梯口望上去裝裙底
沙文 發表於 2020/1/7 04:45

由上望下,另有一番景色
升到雲層高度就唔止11人目撃咖啦。邪路撇撒冷5km外有架飛機經過,得11人見到?您冇嘢下話?F35定殲20呀 ...
沙文 發表於 2020/1/7 15:13

咁我又真係唔似你
百無聊賴, 終日望天打卦
升到雲層高度就唔止11人目撃咖啦。邪路撇撒冷5km外有架飛機經過,得11人見到?您冇嘢下話?F35定殲20呀 ...
沙文 發表於 2020/1/7 15:13

係啵, 
無理由睇唔到
只要有一個大忙人開開下會伸懶腰,嶽高頭一望,咦,跟住大聲嗌:各位同志!基督喺嗰便升緊天喎!
好睇過Li ...
沙文 發表於 2020/1/8 01:07

要嶽高頭睇係要接近現埸,
耶路撒冷大街大巷望去橄欖山, 唔使頭嶽嶽
回覆  beebeechan
嗱您話咖咋,所有@that moment面向住東便嘅耶路撒冷市民都應該見到基督升天。如果有件咁 ...
沙文 發表於 2020/1/8 01:45

日出時份喎
望向東, 咪瞪眼囉
唔知當時啲人戴 Ray Ban 未有
唔同光線有唔同感覺嘛
沙文 發表於 2020/1/8 06:37

女人都有好多面
咁你老婆肯唔肯俾佢最烏wear過面俾人睇?

鑽石係陽光下係最無睇頭既
就係要睇最衰嗰面, 若果都acceptable先可以買
沙文 發表於 2020/1/8 06:46

咁你有無係你老婆前撩鼻屎, 卒香港腳...然後先同佢求婚
有尐人特登倒塔咁早䏲日出
沙文 發表於 2020/1/8 06:50

耶穌升天時, 又唔係倒塔既晨早
唔係公開表演,就去深山野嶺升天啦。
好似魔鬼試探咁, 1個witness都冇, 您咪1樣信, 冇所謂喎 ...
沙文 發表於 2020/1/8 06:56

經書上也有好多証人作過証
你咪又1樣唔信, 冇所謂喎...
又係您話
"日出時份喎
望向東, 咪瞪眼囉"
究竟咩時辰升天
沙文 2020/1/8 10:24 提交

挑,
竟然有人夠膽死問我:
「喂,....經文都冇講,你就好似知道哂咁既?」
又係您話
"日出時份喎
望向東, 咪瞪眼囉"
究竟咩時辰升天
沙文 2020/1/8 10:24 提交

挑,
竟然有人夠膽死問我:
「喂,....經文都冇講,你就好似知道哂咁既?」
沙文 發表於 2020/1/8 21:09

对您來說,有冇人作證都冇所谓,只要求其猶太佬潦幾行臭字,您都照信。

即是,作經時您地冇顧及我嘅感受,即是,我下次作經,麻煩您地諗下,究竟經係作畀信嘅人睇定作畀唔信嘅人睇。

你呢堆話,是否涵蓋埋你上邊的老編:

冇, 我冇同佢求婚。
佢囈我娶佢之前就該有用过Nasal care kit

同埋pedicure

一個 witness 都冇
冇, 我冇同佢求婚。

...
沙文 2020/1/8 20:55 提交

睇怕係o趙完無得鬆
較剪腳下為性奴
我都知您係講道理嘅人, 既然經書同我都係一樣冇witness, 您係会用相同嘅準則來判斷嘅 ...
沙文 發表於 2020/1/9 05:06

咁係咪有其他人著書立說,話沙文講過做過呢啲野作証先?:
冇, 我冇同佢求婚。
佢囈我娶佢之前就該有用过Nasal care kit

同埋pedicure

耶穌的行實,就至少有四個人寫低咗作証。

你若然係有道理, 就拎少少出嚟睇睇
唔好成日胡言亂吹
而且問題係所有既所謂耶穌聖母神蹟点解會係假野居多?!
但個天懲罸呢個假神耶穌既事實就不少,火燒聖母院,火燒教堂,雷劈耶穌…等等?
leefeng 發表於 2020/1/9 03:22

我幾時都話你係壇上一蠢,無講錯㗎喎。

過去幾個月街上唔少曱甴暴民,你都唔可以話所有反修例事件中係無「和理非」㗎喎。

好多神蹟係假既,吹水,老作。。。。
你亦唔可以話冇真實的神蹟㗎喎。
你知得少唶。
冇神衰得過耶穌像每年都會遭遇3到5次被雷劈,耶穌像既像連自己都保護唔到,是否真的是非常“丢假”?,
leefeng 發表於 2020/1/9 03:22

咁巴黎鐵塔,哈利法塔咪都好「非常“丢假”」?
你蠢到會映衰中國人呀,有辱國體
本壇出現藍色曱甴一隻
鄧小平話齋: “不管黑貓白貓,捉到老鼠就是好貓”

不管黃色, 藍色, 不和不理不非就是曱甴
高級模式 | 發新話題
換一個