返回列表 回覆 發帖

聖經錯謬補遺

回覆 1547# 沙文

唔記得聲明, 此装置雖有long long, 但您拉時上面冇人听到亦属混吉。
所以, 除了送棺材, 小弟亦会坐在您墳前守孝, 留心聽住鈴声

大街大巷
女既卦住睇邊到有sale。。。
男既就多女昅,唔得閒望天嘛。
beebeechan 發表於 2020/1/6 06:13

靠underground cellphone 唔制得过
https://www.epanorama.net/newepa ... perate-underground/
----------------------------------------------------
我老婆買鑽戒會向住陽光檢驗
https://www.leibish.com/how-to-i ... -fooled-article-746
咁一岳高頭咪見基督飛緊上天咯。

至於我, 最中意樓梯口望上去裝裙底
http://bbs.zol.com.cn/jdbbs/d19_32680.html

順便望埋基督升天
其實喺果個時代, 要confirm death 都好容易。埃及公公Pothinus殺Pompeius, 就係斬咗佢個頭獻畀凱撒, 咁味100% confirmed咯。 而比拉多手下軍佬卻得把口噏, 其中必有境轟
Don't know where God is but the Devil is in the details
經上又寫咗耶穌升天, 唔係公開表演,
只有十一個觀眾。
見宗徒大事錄1:12-13 ...
beebeechan 發表於 2020/1/6 08:15
升到雲層高度就唔止11人目撃咖啦。邪路撇撒冷5km外有架飛機經過,得11人見到?您冇嘢下話?F35定殲20呀
咁我又真係唔似你
百無聊賴, 終日望天打卦
beebeechan 發表於 2020/1/7 04:56

只要有一個大忙人開開下會伸懶腰,嶽高頭一望,咦,跟住大聲嗌:各位同志!基督喺嗰便升緊天喎!
好睇過Livia裸跑,想唔載入史冊都幾難
回覆 1561# beebeechan
嗱您話咖咋,所有@that moment面向住東便嘅耶路撒冷市民都應該見到基督升天。如果有件咁嘅事的話。
回覆 1556# beebeechan
唔同光線有唔同感覺嘛
https://www.gia.edu/gia-news-res ... -diamond-appearance
就係要睇最衰嗰面, 若果都acceptable先可以買
Don't know where God is but the Devil is in the details
回覆 1563# beebeechan
有尐人特登倒塔咁早䏲日出
經上又寫咗耶穌升天, 唔係公開表演,
只有十一個觀眾。
見宗徒大事錄1:12-13 ...
beebeechan 發表於 2020/1/6 08:15

唔係公開表演,就去深山野嶺升天啦。
好似魔鬼試探咁, 1個witness都冇, 您咪1樣信, 冇所謂喎
耶穌升天時, 又唔係倒塔既晨早
beebeechan 發表於 2020/1/7 14:51

又係您話
"日出時份喎
望向東, 咪瞪眼囉"
究竟咩時辰升天
咁你有無係你老婆前撩鼻屎, 卒香港腳...然後先同佢求婚
beebeechan 發表於 2020/1/7 14:47

冇, 我冇同佢求婚。
佢囈我娶佢之前就該有用过Nasal care kit

同埋pedicure
經書上也有好多証人作過証
你咪又1樣唔信, 冇所謂喎...
beebeechan 發表於 2020/1/7 15:20

又唔係咁計。对您來說,有冇人作證都冇所谓,只要求其猶太佬潦幾行臭字,您都照信。
但对我來說,若然經上記著说,耶稣入深山升天從此冇再在人间出現。咁講我就難以断定佢有冇升天,我都吹佢唔脹。

但若說佢在距邪路晒冷不遠升天,但市內就一個人都見唔到此事,咁我就可以斷定一定係流料。
即是,作經時您地冇顧及我嘅感受,即是,下次作經,麻煩您地諗下,究竟經係作畀信嘅人睇定作畀唔信嘅人睇。
你呢堆話,是否涵蓋埋你上邊的老編:
一個 witness 都冇
beebeechan 發表於 2020/1/8 05:44

我都知您係講道理嘅人, 既然經書同我都係一樣冇witness, 您係会用相同嘅準則來判斷嘅
回覆 話名4個人,我点知係咪一條友改多3個筆名投稿?
佢升天有11人見到,点解得4个人作證?佢表演畀11個人睇,究竟佢係想人知道佢升天,定唔想人知道佢升天?
因为,這個數目有尐奇怪,如果佢係唔想人知,就不如索性唔好畀人見,如果想畀人知,不如book個檔期去羅馬colosseum升天,唔好11個witness都係自己友。上court傳召證人,若果個個都係自己友,陪審團都唔信啦。既然想畀全人類知佢升天,点解只係升畀11個人睇
咁即係我話您知尋晚我老婆跳table dance畀我睇,您就好滿足嘞, 一定信嘞, 您已從中得益啦
回覆 1593# beebeechan

学習領導講話, 有公仔睇嘅,

信村党支部咩?
又有冇 witness 先!?
beebeechan 發表於 2020/1/8 18:10

有呀。我就係witness, 我作埋4本書講您知这件事
回覆 1591# beebeechan

唔係告別, 行開下, 隨時返
回覆 1594# beebeechan
審案嘅nature就係咁咖啦。律師要負責將證供present晒出來等jury判断。因为驚冇人信就索性盤pair, 態度好差啫, 即係, 您自己對福音的可信度其實都冇信心, 所以累到福音由頭到尾傳咗2000年都係得3成market share.
高級模式 | 發新話題
換一個