返回列表 回覆 發帖

聖經錯謬補遺

食肉獸既屎,係長條形㗎,唔係一pat
(嗱,你又係咪由我到學到野呢)
beebeechan 發表於 2020/1/1 20:46

食肉獸消化不良就會1pat啦。您肚痾痾出來之屎都唔同平時
其實,據爬山教練専業指導,好似阿穌此等低陸平原居民上極高嘅山,唔能夠話上就上,需要在山腳住一段時間,上高尐又停留下,身體先會習慣。監硬用直升機忽然吊佢上去,必死無疑。照計佢係唔駛釘10字死
沙文 發表於 2020/1/2 12:36

係咪羅莎蓮晚晚要你陪佢登高峰,
你少老先衰,開始暈陀陀,軟奶奶,四肢無力,扯哂大氣.....
有高山症既徵狀?
沙文 發表於 2020/1/2 12:57

成篤屎仲睇到未消化完既草,
你仲敢死嚟撐係雪豹屎
耶穌係高山上開騷添哩
beebeechan 發表於 2020/1/1 20:51

巴勒斯坦鄉下仔山上開騷, 最高味1030米, 去到珠木朗馬峯山腳就面青口唇白, 8福講吾到, 8仆就得
成篤屎仲睇到未消化完既草,
你仲敢死嚟撐係雪豹屎
beebeechan 發表於 2020/1/1 21:00

喜玛拉雅塔尔羊食草, 未消化就被雪豹食咗, 故而雪豹痾草唔得咩
巴勒斯坦鄉下仔山上開騷, 最高味1030米, 去到珠木朗馬峯山腳就面青口唇白, 8福講吾到, 8仆就得 ...
沙文 發表於 2020/1/2 13:00

珠穆朗瑪峰。。。。濕濕碎
耶穌升天時,升到臭氧層以外哩 (五萬米呀)
喜玛拉雅塔尔羊食草, 未消化就被雪豹食咗, 故而雪豹痾草唔得咩
沙文 發表於 2020/1/2 13:04

雪豹食咗羅莎蓮,篤屎內會唔會有蛋白精?
沙文 發表於 2020/1/2 12:57

呢篤屎,無論形狀,色澤,硬度,內容,氣味(聞唔到)都好正常,
唔係消化不良既屎嚟
巴勒斯坦鄉下仔山上開騷, 最高味1030米,
沙文 發表於 2020/1/2 13:00

咁點解 #1451 你就講到要帶氧氣筒咁很大陣象既?

(你不知又不覺時,就自打咀巴囉)
(自打咀,你成日做,不如練下自我唅既上乘功夫哩,口有野唅就唔會亂噏野)
回覆 1466# beebeechan

佢若有金剛不壞之身就100字架都釘唔死佢啦。經文冇話升到幾高。話入咗雲就唔見, 最多2000m 左右
可能咁L耐唔見佢再返來就係因為升天升死咗
咁點解 #1451 你就講到要帶氧氣筒咁很大陣象既?

(你不知又不覺時,就自打咀巴囉)
(自打咀,你 ...
beebeechan 發表於 2020/1/1 21:13

經文冇規定唔准佢地出國爬「極高嘅山」嘛。點計巴勒斯剷都冇「極」高嘅山啫
您有咩權限制魔鬼同阿稣出國自由行? 您幾時荣任羅馬帝国minister of immigration ?
稣仔平生最高只到1030m開show, 爬珠峯1/4已經嘔黃䏣水出現幻覺啦
回覆  beebeechan

佢若有金剛不壞之身就100字架都釘唔死佢啦。經文冇話升到幾高。話入咗雲就唔見, 最多20 ...
沙文 發表於 2020/1/2 13:14

經上說, 以色列人期待的默西亞是繞勇善戰, 能帶以色列人打走羅馬人的統治,
復興大衛年代的強大。

耶穌的降生, 生平。。就說了默西亞不是這模樣的, 人想錯了。
默西亞來到了, 以色列人仍不知。

今日, 你話期待耶穌重來, 未見縱影啵。
其實你期待一個有肉身的耶穌再來。
經上只是說肉身的耶穌再來, 便是審判日,時限到了, 要清帳。

經上不是說了:
"誰吃我的肉,並喝我的血,便住在我內,我也住在他內。 "
耶穌在我們中間, 好多人(當然包括沙文)仍懵然不知唶。
重演當年猶太人不知默西亞已在他們中間。

我幾時都話沙文係到, 係做經文的人辦。
(唔知係咪上主的巧妙安排嚟)
誰吃我的肉,並喝我的血,便住在我內,我也住在他內。
坐低飲杯果汁食件餅就當壯志飢餐耶穌肉,笑談渴飲基督血。雖然都幾欣賞您地幾廿歲仲有童真,但
我3歲之後就唔中意玩煮飯仔了。
Don't know where God is but the Devil is in the details
誰吃我的肉,並喝我的血,便住在我內,我也住在他內。
坐低飲杯果汁食件餅就當壯志飢餐耶穌肉,笑談渴飲基 ...
沙文 發表於 2020/1/2 23:42

心態同當年猶太人話:來自拿匝勒, 木匠個仔, 窮到要在馬糟出生的.......會是默西亞?
你又係做緊人辦
人.....只係不停重復經上早已記下的事.
人仲不停重複爬極高嘅山添。
嗱我冇老點您,極高嘅山上真係好多屎。好多種屎撈埋,您就分唔到人屎雪豹屎馬屎。

而且上到去,一片荒涼,搵條4正尐嘅女都難,乜L萬國榮華富貴都睇唔到。
所以我們可以肯定阿穌當年睇到咁多嘢必定係餓過龍兼缺氧。
Don't know where God is but the Devil is in the details
人仲不停重複爬極高嘅山添。
嗱我冇老點您,極高嘅山上真係好多屎。好多種屎撈埋,您就分唔到人屎雪豹屎馬 ...
沙文 發表於 2020/1/3 00:01

你講乜都救唔番馬屎當豹屎呢鑊,
衰咗咪大方啲認衰囉
而且上到去,一片荒涼,搵條4正尐嘅女都難,乜L萬國榮華富貴都睇唔到。
所以我們可以肯定阿穌當年睇到咁多嘢必定係餓過龍兼缺氧。
沙文 發表於 2020/1/3 00:01

乜你真係蠢得咁交關既呢

你上 CN TOWER , 榮華富貴係係個塔上邊咩?
係在在塔下㗎嘛。

係個山頂到搵榮華富貴?
又痴一鑊!
我點會咁易衰,您估我係教宗咩?
嗰張,本身係一張雪豹屎嘅相,我貼出來的,係阿穌眼中因餓過龍兼缺氧睇出來的distorted 看似馬屎形象。而佢仲以為係金添
我點會咁易衰,您估我係教宗咩?
嗰張,本身係一張雪豹屎嘅相,我貼出來的,係阿穌眼中因餓過龍兼缺氧睇出 ...
沙文 發表於 2020/1/3 00:38

咁你就因性飢餓, 谷精上腦,
依家亂咁噏野?
高級模式 | 發新話題
換一個