返回列表 回覆 發帖

聖經錯謬補遺

經書上也有好多証人作過証
你咪又1樣唔信, 冇所謂喎...
beebeechan 發表於 2020/1/8 07:20

以下呢段視頻係唔係神蹟呢,一定要一路睇到尾,至於其他的教的大把神蹟可以自己揾!
睇清楚里面係【再一次“顯靈”】即是無數次顯靈神蹟啦,
耶稣呢?係【再一次“被雷劈”】即是無數次被雷劈啦,!

https://www.youtube.com/watch?v=BEDJsVIXVWA

你呢堆話,是否涵蓋埋你上邊的老編:
一個 witness 都冇
beebeechan 發表於 2020/1/8 05:44

我都知您係講道理嘅人, 既然經書同我都係一樣冇witness, 您係会用相同嘅準則來判斷嘅
我都知您係講道理嘅人, 既然經書同我都係一樣冇witness, 您係会用相同嘅準則來判斷嘅 ...
沙文 發表於 2020/1/9 05:06

咁係咪有其他人著書立說,話沙文講過做過呢啲野作証先?:
冇, 我冇同佢求婚。
佢囈我娶佢之前就該有用过Nasal care kit

同埋pedicure

耶穌的行實,就至少有四個人寫低咗作証。

你若然係有道理, 就拎少少出嚟睇睇
唔好成日胡言亂吹
而且問題係所有既所謂耶穌聖母神蹟点解會係假野居多?!
但個天懲罸呢個假神耶穌既事實就不少,火燒聖母院,火燒教堂,雷劈耶穌…等等?
leefeng 發表於 2020/1/9 03:22

我幾時都話你係壇上一蠢,無講錯㗎喎。

過去幾個月街上唔少曱甴暴民,你都唔可以話所有反修例事件中係無「和理非」㗎喎。

好多神蹟係假既,吹水,老作。。。。
你亦唔可以話冇真實的神蹟㗎喎。
你知得少唶。
冇神衰得過耶穌像每年都會遭遇3到5次被雷劈,耶穌像既像連自己都保護唔到,是否真的是非常“丢假”?,
leefeng 發表於 2020/1/9 03:22

咁巴黎鐵塔,哈利法塔咪都好「非常“丢假”」?
你蠢到會映衰中國人呀,有辱國體
本壇出現藍色曱甴一隻
鄧小平話齋: “不管黑貓白貓,捉到老鼠就是好貓”

不管黃色, 藍色, 不和不理不非就是曱甴
回覆 話名4個人,我点知係咪一條友改多3個筆名投稿?
佢升天有11人見到,点解得4个人作證?佢表演畀11個人睇,究竟佢係想人知道佢升天,定唔想人知道佢升天?
因为,這個數目有尐奇怪,如果佢係唔想人知,就不如索性唔好畀人見,如果想畀人知,不如book個檔期去羅馬colosseum升天,唔好11個witness都係自己友。上court傳召證人,若果個個都係自己友,陪審團都唔信啦。既然想畀全人類知佢升天,点解只係升畀11個人睇
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
咁即係我話您知尋晚我老婆跳table dance畀我睇,您就好滿足嘞, 一定信嘞, 您已從中得益啦
Don't know where God is but the Devil is in the details
不如book個檔期去羅馬colosseum升天,唔好11個witness都係自己友。
沙文 發表於 2020/1/9 09:04

你估係開告別演唱會咩
咁即係我話您知尋晚我老婆跳table dance畀我睇,
...
沙文 發表於 2020/1/9 09:35

又有冇 witness 先!?

1個witness都冇,......... 冇所謂喎
因为,這個數目有尐奇怪,如果佢係唔想人知,就不如索性唔好畀人見,如果想畀人知,

我做慣大企業既, 總裁都係對助理, 秘書, 總經理交帶下, 由佢地再向下邊班靚講既,
或者你做既係公司仔, 下下老闆都要落手落腳親力親為哩.
上court傳召證人,若果個個都係自己友,陪審團都唔信啦。

講相同証供既就係自己友, 信唔過
講唔同野時就係証供矛盾, 又係信唔過
你講哂哩
即係開大就你嬴
開細我我輸............牛逼!
回覆 1593# beebeechan

学習領導講話, 有公仔睇嘅,

信村党支部咩?
又有冇 witness 先!?
beebeechan 發表於 2020/1/8 18:10

有呀。我就係witness, 我作埋4本書講您知这件事
回覆 1591# beebeechan

唔係告別, 行開下, 隨時返
回覆 1594# beebeechan
審案嘅nature就係咁咖啦。律師要負責將證供present晒出來等jury判断。因为驚冇人信就索性盤pair, 態度好差啫, 即係, 您自己對福音的可信度其實都冇信心, 所以累到福音由頭到尾傳咗2000年都係得3成market share.
回覆  beebeechan

学習領導講話, 有公仔睇嘅,

信村党支部咩?
沙文 發表於 2020/1/9 11:47

耶穌都有做大騷既
只係當時未有電視直播唶
有呀。我就係witness, 我作埋4本書講您知这件事
沙文 發表於 2020/1/9 11:59

下次你老婆梯煲彈時預埋我,我幫你傳揚開去
好似多默咁, 親眼見過, 仲用手摸過.....我一定信羅莎蓮係堅料
高級模式 | 發新話題
換一個