返回列表 回覆 發帖

delete post

基督徒經常雞蛋裏挑骨頭, 成日以為自己好完美, 跟本係低b一名.
要以弱智兒童既角度去對待基督徒,  唔好同佢地客氣, 否則就會食住你.
毅力並非長跑, 而是一次接一次的短跑
但我同教會朋友傾計,我話「個條友」乜乜我教友都會話我粗俗啦
照計你係教徒係唔應該講野咁粗俗喎 ...
AmiHO 發表於 2010/11/6 20:48

佢都係護教心切得滯...
一時失左儀態嗟..     

當然你亦可以從中看清什麼是基督徒.
回復 127# beebeechan
非常直接的關係
對你的言論表示贊成
回復  beebeechan
所以我經常褻瀆耶和華的名
Login 發表於 2010/11/6 20:59

那跟我有甚麼關西?
回復 125# beebeechan
所以我經常褻瀆耶和華的名
但我同教會朋友傾計,我話「個條友」乜乜我教友都會話我粗俗啦
照計你係教徒係唔應該講野咁粗俗喎 ...
AmiHO 發表於 2010/11/6 20:48

深夜警察去到旺角街頭與黑社會靚仔打交道, 都要媽媽叉叉
對粗鄙人講粗鄙話
粗俗得有理由咪得囉.

有需要的話, 與你呤詩作對也可以

delete post sorry
成日同沙文講屎眼,真的好有趣麼??? 唔覺得諗起"屎眼"的詞語會嘔心麼?? ...
AmiHO 發表於 2010/11/6 20:38

現在你也來加入嘔心行列?

沙文...唯一能講的, 只是屎眼
正經討論, 他不能 , 起不到頭

好心你啦,女仔之家同個大男人講屎眼,輸蝕0既肯定係你囉
AmiHO 發表於 2010/11/6 20:28

人無了屎眼才是輸蝕
哈.....
咁你還算有點真話講的...
同你論...一定好過同沙文講屎眼
beebeechan 發表於 2010/11/6 20:25

好心你啦,女仔之家同個大男人講屎眼,輸蝕0既肯定係你囉
唔好意思,你實在太好玩了
又聊起我想同你玩添~~
我性格有缺點....就係一時一樣囉 ...
AmiHO 發表於 2010/11/6 20:24

哈.....
咁你還算有點真話講的...
同你論...一定好過同沙文講屎眼
(慘得過...有人只看到我講屎眼, 看不到沙文的屎眼, 選擇性失明)

bbchan你心存驕傲喎,你犯左今生的驕傲啦,快快同你0既主認罪先啦

註︰ ...
AmiHO 發表於 2010/11/6 20:20

你既說話已經無句真, 誠信盡失

不過我累啦,我唔想再同你拗落去
有緣的話,我同你再拗過吧,你真係好好玩呢 ...
AmiHO 發表於 2010/11/6 20:07

講一套, 做一套
好心你唔好咁犯賤啦,日日都黎同人地互插,乜你真係有咁多時間同心力同人地互插咩?

AmiHO 發表於 2010/11/6 20:16

難得你今日上來, 又開腔給我插囉

p.s 我唔係日日都上得黎架....我家裡部腦死左,我要比錢落網吧架
.

你幾時拉屎, 放屁....實不用在此向人交代的
好心你唔好咁犯賤啦,日日都黎同人地互插,乜你真係有咁多時間同心力同人地互插咩?

p.s 我唔係日日都上 ...

看..反基就是這麼口不對心
剛剛說了累, 要走了,
卻又是在賴死不走

所以....你口中反基, 卻日日來看基基講左乜...
「比錢落網吧」也要觀看!..真係我既好 fan屎
回復  
看他這個樣子,基督教能有多好?我呸!腦死了才信基督呢!
.
drsherlock 發表於 2010/11/6 20:05

其實我不是要你信, 叫你信...
只係想你.......不要出聲便好了 (因為你太不懂基督教的事)

高級模式 | 發新話題
換一個