返回列表 回覆 發帖

delete post

但這個forum擺到好明顯係針對基督教/天主教,裡面d人出哂名係反基0既人,你都敢鍾埋黎,係你明知d人唔會對你依種基督徒咁客氣
..
AmiHO 發表於 2010/11/6 19:12

那你疏擺一下版主, 索性對所有基基禁言, 封戶,
那這裡便真真正正成了「只有離教者」之家囉.

delete post sorry

回復 86# beebeechan

邊條X文講核突野呀?點核突法呀?
回復  beebeechan
,用的字句一點都不修飾,是個男我都覺得很粗俗了

drsherlock 發表於 2010/11/6 12:15

為何你對一個麻甩佬的粗俗話你就欣然受落先?
那條 x 文係到講核突野, 都不是這幾日才有的事啵,
我未註冊發言前便是這麼粗俗了, 那時.........你在那裡?
你不要今天才來扮公正!!
你要反反基,我沒有意見,但你拿點本事與涵養出來嘛!

drsherlock 發表於 2010/11/6 12:15

你又在自摑咀巴了
你現在便是多多意見

核突野...我有對你說過一句嗎?
叫你個天主唔好假扮正義啦,有頭腦有思想有血性的人都唔會對BB做出咁兇殘的行為囉

AmiHO 發表於 2010/11/6 11:50

照你既思維
我斯斯文文, 身材好, 波大籮大, 咁就有錯都可以容忍?
你明知會比這個網站的人針對你但你都黎依度講野,你就唔好怨人地啦,根本你係自討苦吃囉

AmiHO 發表於 2010/11/6 11:27

哇....你咁講野都得架?

我係個鹹濕佬, 你係我面前行過, 我姦左你, 你就唔好怨人地啦,根本你係自討苦吃囉!!
反基反到你咁無是非黑白?
你實在是在包容, 縱容罪惡啵
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽

你女仔之家把口講D核突野,失禮基督徒之餘仲失禮埋D女仔,好好地反省下吧 ...
AmiHO 發表於 2010/11/6 11:20

哈...
要不要我 一一列出沙文詞彙...好使你比較一下誰是核突?

如你只對我說的話批是核突,
對某某文的卻視卻無睹.....那問題還是在你身上多一點
你的公義....是多麼的有選擇性囉
有選擇性的公義, 其實就是不公義了

天主要罰人的時候, 連初生嬰也不會放過
這份公義.......你......學不來哩.
..把基督的臉都丟光了.... ...
drsherlock 發表於 2010/11/6 11:01

閣下已經明認了「基督」, 本來是好的了.
為何, 好的事你會咁反感?
你信基督便是了,
不是叫你信基督徒嘛.

回復  drsherlock
D電視劇通常一男一女互相鬥嘴最後都會變左做情侶的,大家等睇好戲吧! ...
AmiHO 發表於 2010/11/6 11:08

沙文喜後門開放的
這點........好難矣

...把基督的臉都丟光了.... ...
drsherlock 發表於 2010/11/6 11:01

你這樣說, 便犯了邏輯
我弄光了基督徒的臉, 使基徒不再漂亮耶?
那...基督徒豈不是本來是美好的, ....?
好的臉, 你為何要抗拒呢?
基督徒有好咀臉.......好事來喎

反基不是說基徒咀臉醜惡呢?
那..我弄光了基督徒的醜惡臉, ......嗯....好事來啵

基督徒的臉, 應該是漂亮的, 還是醜惡的好呢?
你拿定主意未呢?
不要一時一樣囉

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽
D回覆開始九唔搭八了,兩位仁兄唔好起度開火啦
AmiHO 發表於 2010/11/6 10:55

呢埸火, 燒了大半年囉
救不熄的
愈燒愈旺

火有潔淨的功能,