返回列表 回覆 發帖

delete post

回復 69# beebeechan

係咯,苦口, 臭鼻就是, 不等同就是良藥, 良言
您又默認了, 凡動刀的, 不等同就是死在刀下

孺子可教
回復  beebeechan

您咁信廣東方言
豈不知「良藥苦口」、「良言臭鼻」? ...
沙文 發表於 2010/11/6 02:30

你老荳係男人,
那男人便是你老荳了?

這都是邏輯的101 基礎入門都一早說明了。
最膚淺的邏輯你完來也不懂。

你的帖, 苦口, 臭鼻就是, 不等同就是良藥, 良言。
回復 67# beebeechan

您咁信廣東方言
豈不知「良藥苦口」、「良言臭鼻」?
回復  沙文

係呀, 基督徒可能由於人類基因突變, 少左條神經, 所以分支為 低理性人類.
講真, 稍為有 d 理 ...
Alice 發表於 2010/11/5 16:34

有些人種也可能是基因異變,
把口特別臭的。
回復 65# 沙文

係呀, 基督徒可能由於人類基因突變, 少左條神經, 所以分支為 低理性人類.
講真, 稍為有 d 理性, 有 d 思想, 又點會成為 基督徒.
毅力並非長跑, 而是一次接一次的短跑
回復 63# Alice

好在基督教係1,980年前才出現
若果Homo habilis信基督教, 就進化唔到了
沙文已經與屎眼卦勾, 打風都打唔甩
beebeechan 發表於 2010/11/4 19:07

好心啦,您又講多錯多,自暴其醜啦
卦勾有乜所謂啫, 都冇人知您講乜
您同屎眼掛鈎先啱嘛
俾心機掛啦
人是進化出來的, 基督徒 思考力這麼低, 意識這麼低, 被獸性控制, 心腸歹毒, 一點也不出奇.
毅力並非長跑, 而是一次接一次的短跑
沙文已經與屎眼卦勾, 打風都打唔甩
回復 60# beebeechan

您好難講到,係因為您口才差啫
講嘢未必一定要好似您咁離不開屎眼
您唔係同我講嘢
您係語無倫次啫
沙文 發表於 2010/11/5 03:28

對你好難有一句正經話講到囉
離不開屎眼
回復 58# beebeechan
您唔係同我講嘢
您係語無倫次啫

我都唔係問您「我是否一定無築牆」 ...
沙文 發表於 2010/11/5 00:25

咁我都唔係同你講野唶
回復 55# beebeechan

您唔識答可以話唔識
唔駛迴避問題嘛
我都唔係問您「我是否一定無築牆」

那你何不去找能跟你和睦共處的呢?何必留在此地,浪費時間。還是你認為這就是你跟反基 ...
Guest from 111.184.230.x 發表於 2010/11/4 21:35

那你現在又有無浪費時間呢?

我在此很和睦喎。好似是不和睦的是你之喎。
你一出帖便想罵人, 同你好熟咩

車,邊度有人一見基督徒便眼生在頭上,築起高高的圍牆呀? ...
沙文 發表於 2010/11/4 21:51

你就一定無築牆哩
你連褲都剝埋添, 解除障礙。方便通溝
回復 52# beebeechan

車,邊度有人一見基督徒便眼生在頭上,築起高高的圍牆呀?
回復 52# beebeechan

那你何不去找能跟你和睦共處的呢?何必留在此地,浪費時間。還是你認為這就是你跟反基者和睦共處的方式?
作為基督徒的,都好應該反省為何會有人對基督徒這個身份如此反感。

抽刀斷水 發表於 2010/11/4 19:49

話也可以掉轉頭說
為何有人可以與基督徒和睦共處,
而有些人卻一見基督徒便眼生在頭上呢? 築起高高的圍牆呢?
人地差唔差, 我不論
你.........我就覺得極差矣

以你的個人仇恨, 不愉快經歷...通通投射到別人身上
你有 ...
beebeechan 發表於 2010/11/4 19:17

作為基督徒的,都好應該反省為何會有人對基督徒這個身份如此反感。

「沒有無緣無故的愛,也沒有無緣無故的恨。」
高級模式 | 發新話題
換一個