返回列表 回覆 發帖

delete post

好心你啦,女仔之家同個大男人講屎眼,輸蝕0既肯定係你囉
AmiHO 發表於 2010/11/6 20:28

人無了屎眼才是輸蝕

delete post sorry
成日同沙文講屎眼,真的好有趣麼??? 唔覺得諗起"屎眼"的詞語會嘔心麼?? ...
AmiHO 發表於 2010/11/6 20:38

現在你也來加入嘔心行列?

沙文...唯一能講的, 只是屎眼
正經討論, 他不能 , 起不到頭

但我同教會朋友傾計,我話「個條友」乜乜我教友都會話我粗俗啦
照計你係教徒係唔應該講野咁粗俗喎 ...
AmiHO 發表於 2010/11/6 20:48

深夜警察去到旺角街頭與黑社會靚仔打交道, 都要媽媽叉叉
對粗鄙人講粗鄙話
粗俗得有理由咪得囉.

有需要的話, 與你呤詩作對也可以
回復 125# beebeechan
所以我經常褻瀆耶和華的名
回復  beebeechan
所以我經常褻瀆耶和華的名
Login 發表於 2010/11/6 20:59

那跟我有甚麼關西?
回復 127# beebeechan
非常直接的關係
對你的言論表示贊成
但我同教會朋友傾計,我話「個條友」乜乜我教友都會話我粗俗啦
照計你係教徒係唔應該講野咁粗俗喎 ...
AmiHO 發表於 2010/11/6 20:48

佢都係護教心切得滯...
一時失左儀態嗟..     

當然你亦可以從中看清什麼是基督徒.
基督徒經常雞蛋裏挑骨頭, 成日以為自己好完美, 跟本係低b一名.
要以弱智兒童既角度去對待基督徒,  唔好同佢地客氣, 否則就會食住你.
毅力並非長跑, 而是一次接一次的短跑
無咩思想, 唔知自己做緊咩既人, 通常都係犯賤, 欺善怕惡
毅力並非長跑, 而是一次接一次的短跑
基督徒經常雞蛋裏挑骨頭, 成日以為自己好完美, 跟本係低b一名.
要以弱智兒童既角度去對待基督徒,  唔好同佢 ...
Alice 發表於 2010/11/7 18:04

你太高估你自己哩.
天主多你一個門徒不會多了甚麼, 少了你也不缺少.
不要心理上你以為人人都要搶著要你入教咁囉.
無咩思想, 唔知自己做緊咩既人, 通常都係犯賤, 欺善怕惡
Alice 發表於 2010/11/7 18:59

你是形容著你嗎?
相當的貼切囉.

如果耶穌話比你地聽,信佢都不會上到天堂,你還肯去信佢嗎???

AmiHO 發表於 2010/11/7 22:47

如果我今日這刻死了, 我不覺得我會有資格上天堂。
(你上唔上得我就唔知勒)
我不會因上不到天堂就不會去信耶穌.
回復  Alice
基督徒只要安安心心留起教會,不存有任何懷疑,都可以快快樂樂咁做人架喎,咁佢地無腦都無乜所謂啦,做人係求開心之嘛,我地d聰明人係唔會明白佢地架喇。

AmiHO 發表於 2010/11/7 23:06

所以如你這般水平的反基, 若能有自知之明, 躲在電腦瑩幕之後, 不要出來胡扯, 世界也開心一點.
既然有個捷徑可以唔駛等佢信耶穌都上到天堂
點解唔可以博一博呢???

AmiHO 發表於 2010/11/7 22:47

不如你去行下這條捷徑, 返來話我知係咪咁正抖的捷徑。

聖經一早告訴了你, 回到天父那裡, 只有一條路。
回復  Alice
我地d聰明人係唔會明白佢地架喇。

說明了....你不是真的聰明囉.
你咁多野唔明白既!
回復  Alice

我日日返工都對住好多智障人仕(係真的智障唔係指基督徒)架喎,
咁講真,智障起庇護工場做野 ...

無錯.. 佢地唔會明的..
但有時d 智障人仕 真係好搞笑.. 回應既方式都係相同的.. hahah
高級模式 | 發新話題
換一個