返回列表 回覆 發帖

[沙文的最愛]「兒童床邊聖經故事之扑野的意義 」

咁有研究....
有前途,有前途
路人甲
回復 20# 沙文

遺在面上或在背脊上,都會很容易再遺落地下的。
回復 18# beebeechan

請不要用東方人的道德觀看此事。
回復  beebeechan

請不要用東方人的道德觀看此事。
kyo_028168 發表於 2010/12/15 08:42

現在不論應否扑亞嫂,
是論應否撒精在地 (或顏射, 脊射咁講)
俄南就亞嫂就扑, 精就收起,
點解咁就係罪, 你明未呀

若不知人在論著甚麼, 耐心回帖細讀才好出帖可以嗎!!!!!!!!!!!!
一插咀便九唔搭八
車, 俄南係試下大嫂夠唔夠誠心嘛

真係咁有需要嘅, 大嫂就會在地上揩翻撻子孫漿搽入去個窿啦
Don't know where God is but the Devil is in the details
車, 俄南係試下大嫂夠唔夠誠心嘛

真係咁有需要嘅, 大嫂就會在地上揩翻撻子孫漿搽入去個窿啦 ...
沙文 發表於 2010/12/17 11:16

你雖然短, 體內射點都幫班子孫游少三, 四吋. (希望有哩)
子孫無喇喇游多幾倍路, 游到都殘廢哩.
回復 26# beebeechan

俄南對細蚊仔的教育極為重視, 就係一番苦心訓練佢地渡海泳, 期望培育出world champion嘛

俄南對細蚊仔的教育極為重視, 就係一番苦心訓練佢地渡海泳, 期望培育出world champion ...
沙文 發表於 2010/12/17 20:06

噢.........呀

看....俄南的子孫
回復 28# beebeechan

您都唔識聖經茄, 此等乃珥的子孫
俄南同他瑪生仔, 係入珥嘅account嘛

您都唔識聖經茄, 此等乃珥的子孫
俄南同他瑪生仔, 係入珥嘅account嘛 ...
沙文 發表於 2010/12/19 01:40

俄南就係衰不願入精到死鬼大佬個戶口
係自己戶口提左錢掉落咸水海都唔益大佬個戶口
因為佢重視侄仔的教育嘛
如果係佢自己仔, 就求其算數啦
此乃俄南的偉大呀
Don't know where God is but the Devil is in the details
因為佢重視侄仔的教育嘛
如果係佢自己仔, 就求其算數啦
此乃俄南的偉大呀 ...
沙文 發表於 2010/12/19 01:53

所以天主也要他的戶口由佢細佬入數
所以細佬就較嚴謹地入數
高級模式 | 發新話題
換一個