返回列表 回覆 發帖

基督徒的問題希望各位解答

回復  beebeechan

叫左你唔好係廁所食藥LA 把口咁嗅既
基督徒 發表於 2011/11/9 23:34

廁格馬桶。。係應該接收臭野既
回復 201# beebeechan

噢!所以你就入廁所食藥 我因為唔係臭野 所以覺得臭 接受唔到
唔便咁踩自己WO 屎一樣可以用黎施肥

我因為唔係臭野
基督徒 發表於 2011/11/10 00:05

陳振聰都話佢自己唔係貪財架.
(自己裁判自己? 個個都係聖人囉!!)

睇你出帖, 好易起雞皮疙瘩
回復 203# beebeechan

我話聰爺唔係貪財WO 聽爺有$唔會做定期掛 。一定投資開公司LA 咁做自又然會提高就職率LA 又增加政府稅收LA 咁政府又有6000派 同時又增加消費者買野食野WO 咁又要請多D人 經濟好左老細就加人工
D人$多左又會去消費WO 不斷循環 香港窮人都小幾個LA 重唔無慈善家WIN WIN 2 WIND慈善團體10蚊9蚊用左行政費 咁大貪 所以他地仙係貪財 只不過借慈善之明姐 好似香港D基X教 天X教咁 堂就越開越多 自然10 1多LA 不過唔見香港D窮人有小左WO 原因係 有9蚊係牧屍同神腐做左定期 個1蚊 要交水電煤 又有搞D 崩舟不是神話 大話佈道會 重要出粮比D細既 再同埋要賠比D細路問你死未 你話LA 邊有$$幫D窮人呀 最多得閑 未係派下米 D 最貪個D未係 依依泣泣耀保良 博懵歡樂傅萬家LO:自信:

美国神父贪了教堂800万美元 尽情享乐和交女友http://www.stnn.cc/society_focus/200609/t20060930_348588.html

博士生涉勒索神父六百萬
http://www.hkreporter.com/talks/thread-843014-1-1.html
含下LUN 都比左 九十二萬元 真豪
你想唔想做
聽講佢屋企 都有幾萬蚊銀仔
陳振聰都話佢自己唔係貪財架.
(自己裁判自己? 個個都係聖人囉!!)

睇你出帖, 好易起雞皮疙瘩
...
beebeechan 發表於 2011/11/10 02:36

我同意呀基督徒未成日都係咁 黑箱作業LO 食藥LA你 老男人
含下LUN 都比左 九十二萬元 真豪
..
基督徒 發表於 2011/11/10 09:55

你好似係眼紅, 好想做呢份工咁囉.
你未上工前最好先清理一下口腔, 你把口都幾臭.

回復 208# beebeechan

你食左藥未嗎 係做都做神父LA 有一班愚徒排住隊幫佢含WO 重要個個月比10 1
咁爽邊到搵 陳教友幾時排到你呀 到時要食定藥同 刷定牙  重要準備好菊花 有需要時可以比神腐佢慢慢欣.......嘗
你食左藥未嗎 係做都做神父LA 有一班愚徒排住隊幫佢含WO 重要個個月比10 1

基督徒 發表於 2011/11/10 12:28

等我又教下你呢個無知之徒, 認識下天主教會的運作哩.

(1) 教徒的捐獻不是給神父的, 是給教區的.
(其它教 (如雙氧水教, 末日登高教, 蜜蜂救世普渡教會)如何處理捐款我就唔知勒.)

(2) 管理教區的也不是神父, 一般神父服務三, 五七年便會調到另一工作, 不會在教區久留.

(3) 管理教區事務, 財政運用的是牧民議會.
神父只是議會中的一席. 連主席也不是.

神父可以從捐獻中掠水, 不是你想像中的如囊中取物.
你當議會中的其他成員死哂架?

你食左藥未嗎 ....... 到時要食定藥同 刷定牙  
你食左藥未嗎 係做都做神父LA 有一班愚徒排住隊幫佢含

基督徒 發表於 2011/11/10 12:28

我要食藥唔緊要呀,
你要做開腦手術仲大鑊哩...
你要換左個豬腦, 安裝一個正常一點的腦.
(或者....repartition and reformat)

呀....漏左呀
仲要換心呀,
換上一個有謙卑的心,
等我又教下你呢個無知之徒, 認識下天主教會的運作哩.

你當議會中的其他成員死哂架?
beebeechan 發表於 2011/11/10 22:38

一班毫無主見的愚民 行屍走肉
早早聽神腐講耶穌流腦 咩都聽晒他話 即係同走狗無分別
個D制度 有等於無
如果照你所說 中國 台灣交稅9嚴LA
重要官員又係幾年 換一次LA
地方官 9唔只一個話晒事LA
咁貪官一定小之又小LA
可惜從人民中掠水 一樣囊中取物
制道係死GA 人係生GA
法侓點會快過罪行呀
空穴來風未必無因 制定得咁緊一定有野既
我要食藥唔緊要呀,
你要做開腦手術仲大鑊哩...
你要換左個豬腦, 安裝一個正常一點的腦.
(或者....repart ...
beebeechan 發表於 2011/11/10 22:40

咁食多D 小心食壞你個狗腦呀 天主中心的一條 牧9
順便換埋D牙同個嘴 牙尖嘴利  小心整親 神腐 個 崩舟 你知LA 佢地搵左唔小專家正明 條 挪亞崩舟 不是神話是大話GA MA 如果整傷左 入院其牠人就無得含 好可憐GA
一班毫無主見的愚民  行屍走肉

基督徒 發表於 2011/11/11 00:35

好多反基哥哥仔都以為信耶穌便是「毫無主見的愚民  行屍走肉」。
不過, 經過我和你這幾頁的對話, 也許有人都會改觀既。
咁食多D 小心食壞你個狗腦呀 天主中心的一條 牧9
順便換埋D牙同個嘴 牙尖嘴利  小心整親 神腐 個 崩舟 你知LA 佢地搵左唔小專家正明 條 挪亞崩舟 不是神話是大話GA MA 如果整傷左 入院其牠人就無得含 好可憐GA

基督徒 發表於 2011/11/11 00:52

你不如返回「高登」哩。
高登貨色, 實應歸高登, 難登大雅之堂。

呀。。。。我夠鐘食血壓藥哩
你都夠鐘食奶奶哩, 食完訓晏覺哩。。。乖乖哩 (記得押片片)
回復 214# beebeechan

你未一味死撐耶穌LO 你最大既主見就是無主見

你未一味死撐耶穌LO 你最大既主見就是無主見 ...
基督徒 發表於 2011/11/11 09:19

我都唔係在撐耶穌
我係在踩你之嘛
回復 215# beebeechan

食左藥先講野LA 你話野又未係同我一樣 你話我豬腦 我未話返你狗腦LO 你提議我換個個腦 我都係提議你換左把嘴姐 你用 高登貨色 問我 我未用 高登貨色 答你LO

你唔好幻想同BB講野LA 我知你想有BB 可想到傻左 可惜你有心無男LA 老男人
不如叫神腐 搞下 話唔定 神會比個 白癡仔你GA 好好咁討好神腐LA 成為天下第一個 男孕的人 你知LA 神全能GAMA 祈多D禱 努力D做人 一定有GA

食左藥先講野LA 你話野又未係同我一樣 你話我豬腦 我未話返你狗腦LO 你提議我換個 ...
基督徒 發表於 2011/11/11 09:33

喂。。你扭完計未呀?
回復 219# beebeechan

你食左藥未呀
高級模式 | 發新話題
換一個