返回列表 回覆 發帖

基督徒的問題希望各位解答

回復  beebeechan

你食左藥未呀
基督徒 發表於 2011/11/11 23:38

食藥?
你耍黎耍去都係得呢一句咋咩?
無厘創意!

人地 online, 你就 onnine
回復 221# beebeechan

O 你都無得好博就言我得一招 我一招都KO你LA 你又未係含來含去都 係條神腐**

O 你都無得好博就言我得一招
基督徒 發表於 2011/11/12 09:03

甚麼是「你都無得好博就言我得一招
你是在說中文嗎?

你都唔使人KO你囉, 
你自己一出閘便仆了在街上。

嗯。。。。哥哥仔你點解仲唔提我呢個前輩食藥呀?

老人家一日要食七種藥, 無記性呀
有人提下, 不失係一件好事呀.
哥哥仔你記住定時提我食藥啵.

仲有呀,
你咁鐘意含來含去, 你應該唔介意定時同我換埋成人屎片.
好多反基哥哥仔都以為信耶穌便是「毫無主見的愚民  行屍走肉」。
不過, 經過我和你這幾頁的對話, 也 ...
beebeechan 發表於 2011/11/11 01:24

陳振聰都話佢自己唔係貪財架.
(自己裁判自己? 個個都係聖人囉!!)

睇你出帖, 好易起雞皮疙瘩
以子之矛 擊子之盾
回復 224# beebeechan

唔提呀 老馮呀
緊係唔介意LA 到時 失條青瓜係你朵菊花到 撐大佢 等D外國神腐易入D 呀MA 你知LA 3 5 7年就換人 大小不一家 大D好 太細有D可能入唔到 咁樣就可以主裹一家
回復 223# beebeechan

睇明呀 話左你老餅GA LA
陳振聰都話佢自己唔係貪財架.
(自己裁判自己? 個個都係聖人囉!!)

睇你出帖, 好易起雞皮疙瘩
以子之矛 擊子之盾

基督徒 發表於 2011/11/12 15:13

你呢種只是舐我口水沫,
從主人餐桌掉下來的餅屑, 做狗的也會爭著去吃.

唔提呀 老馮呀
緊係唔介意LA
基督徒 發表於 2011/11/12 15:26

咁你即係仲會唔會再叫我食藥先?
失條青瓜係你朵菊花到 撐大佢 等D外國神腐易入D 呀MA

基督徒 發表於 2011/11/12 15:26

你咁清楚的步驟, 秘訣既?
莫非, 你俾人塞得多? 熟能生巧矣!

呢條岩你呀:

睇明呀 話左你老餅GA LA
基督徒 發表於 2011/11/12 15:27

全個壇既人一早都知我係老餅架哩
乜你今時今日先知呀?
真後知後覺囉.
遲鈍咋!
回復 228# beebeechan

以子之矛 擊子之盾 睇唔明呀 笑緊你自相矛盾咩 話比你知炸 有口話人無口話自己
回復 229# beebeechan

我鐘意未提LO 唔中意未唔提LO
回復 230# beebeechan

係呀 我幫唔小基督徒失家由其係老牌 個個都話好
不如你將教會D人轉介比我 等我找多D幫補下學費都好 其實我話你知好12門徒都當係咁失 比耶穌嘗
回復 231# beebeechan

之人我邊有留意你呀 你咁自大 重話換個心 係唔係換左個豬心

之人我邊有留意你呀 你咁自大 重話換個心 係唔係換左個豬心 ...
基督徒 發表於 2011/11/13 01:52

你自摑咀巴哩!
無每隔半日就黎睇下我回左你帖未囉.
你都唔知幾留心我就真.

你唔留意我, 又點知我自大, 我要食藥, 我係老牌 (你呢個錯字精係咪應該想講老「餅」呀?)

笑緊你自相矛盾咩 .
基督徒 發表於 2011/11/13 01:41

自相矛盾,與拾人牙慧, 舐人口沬。。。邊個核突一點呢?
    我鐘意未提LO 唔中意未唔提LO
基督徒 發表於 2011/11/13 01:42

有點似BB仔要賴屎咁, 想屙就屙, 完全無自制能力。
回復 236# beebeechan

我佔炸 不過咁岩估中晒姐
回復 237# beebeechan

我邊 拾人牙慧, 舐人口沬 我引用你D野姐 引用都有錯 咁邊未個個 讀書人都 拾人牙慧, 舐人口沬
你無讀過書我唔怪你LO
高級模式 | 發新話題
換一個