返回列表 回覆 發帖

基督徒的問題希望各位解答

回復 238# beebeechan

我而家未制止緊自己唔提你LO  唔係得係到做緊咩呀
回復  beebeechan

我炸 不過咁岩估中晒姐
基督徒 發表於 2011/11/14 15:06

睇到搖哂頭, 可悲!
ali 話齋: 你成面字瘡
回復 242# beebeechan

係咩 有比你搵到錯字WO 好認真睇我D帖WO可惜我從來無認真過回帖
認真你就輸了

係咩 有比你搵到錯字WO 好認真睇我D帖WO可惜我從來無認真過回帖 ...
基督徒 發表於 2011/11/14 23:04

這是你的問題, 不是我的問題。
這是你的問題, 不是我的問題。
beebeechan 發表於 2011/11/14 23:22

總括我不明你的問題
總括我不明你的問題
基督徒 發表於 2011/11/14 23:29

嗯。。。。。揸左字瘡膏喎
回复242#

quote:“睇到搖哂頭, 可悲!
ali 話齋: 你成面字瘡”

咪鬼拖我落水喔!
回复242#

quote:“睇到搖哂頭, 可悲!
ali 話齋: 你成面字瘡”

咪鬼拖我落水喔! ...
ali 發表於 2011/11/14 23:44

後欄你都去得, 怕乜野落水呢?
回復 246# beebeechan

你都 失左青瓜姐
回复248#
quote:“。。。怕乜野落水呢?”

泡水泡得太久會皱皮的!
回复248#
quote:“。。。怕乜野落水呢?”

泡水泡得太久會皱皮的!
ali 發表於 2011/11/15 00:26

講得廢話多會點?
回復 251# beebeechan

會好似你咁or牧師and神父lo 成為一個淨係識轉移話題攻擊人

會好似你咁or牧師and神父lo 成為一個淨係識轉移話題攻擊人 ...
基督徒 發表於 2011/11/15 08:57

難得你仲有自覺是在「給攻擊」了, 那我扑得你痛嘛?
仲未夠醒就摑多兩巴
回復 253# beebeechan

可惜 打唔中 你眼界太差了
比我反擊打到內傷都唔知

可惜 打唔中 你眼界太差了
比我反擊打到內傷都唔知 ...
基督徒 發表於 2011/11/16 00:03

你在精神自瀆耶?
o依..eee...哦哦咁聲既?
高潮來未?
回復 255# beebeechan

我反倒覺得你才是 精神自瀆
神腐很9 沒有寵幸你嗎 ? 搞到你手痕身又痕
還有你不是叫我幫你換片嗎 ?留地址 同電話比我 麻煩了
你家的青瓜用完沒有 用不用我去探你時 順便入D貨
o依..eee...哦哦咁聲既?

beebeechan 發表於 2011/11/16 00:43 [/quote]

你開了GAY網來睇所以未有咁嘅聲LO 或者你媽媽和神腐在
我們都忘了,放下也是種選擇

我反倒覺得你才是 精神自瀆
神腐很9 沒有寵幸你嗎 ? 搞到你手痕身又痕 : ...
基督徒 發表於 2011/11/16 11:11

怎麼? 辯論你不成,
你要走賤格下流粗鄙既路線?
淪落至此......可悲!
回復 258# beebeechan

你個人 思想賤格 未所有野都賤格LO

回復 258# beebeechan

你自瀆完了沒有 本帖本來是問問題  你不斷扯開話題 還要答埋D 9唔搭8的問題 你又不賤格呀 還說我自瀆 我本來就無心和你玩的 不過是你自己LO來賤的
高級模式 | 發新話題
換一個