返回列表 回覆 發帖

異教的基督~揭發基督教抄襲古埃及宗教的情節

quote:"應是羞家..."

真系好很多射你咯!無咗你唔知會点银样哩?
ali 發表於 2012/1/8 23:53

無左我你射唔出

所以, 上廁時你要帶著我頭像
打x機時要對住我頭像
做愛時更加唔使我多講
答得咁慢架!唔该换个张张开口的头像!
ali 發表於 2012/1/9 00:00

嗯....難道你暗示了, 你對著我, 是抬不起頭耶?
回得咁慢架?
噢.....仲射唔出呀?
栓塞?????
大概只有神父睇到你个头像先至會抬头了!最好提供埋你嘅菊花头,神父最爱! ...
ali 發表於 2012/1/9 00:21

哈....乜又係呢d 招數呀?
無野講拿?

咁辛苦都係只擠得出一些舊料?
係你要同我玩鬥快射唶, 又唔知你自己無野射
俾多d時間你, 諗下寫帖回帖來回哩
回復  beebeechan

不是傳說難道有耶穌死人骨頭被發現了,還是你天上親眼看見了 ...
666 發表於 2012/1/9 01:51

你有發現你亞爺個亞爺的骨頭嗎?
難道你的祖先也一堆傳說來耶?
痴得很雪白
又一次証明狗翕胡扯是經不起考驗.

再看看以下這標題竟有三、四百多項雷同,真是天下神怪一大抄,抄襲別人早期宗教架構就承認抄襲嗎,硬要吹水還真為難你了
Specific similarities between
the lives of Jesus and Krishna
http://www.religioustolerance.org/chr_jckr1.htm
有沒被釘十字架或樹上自已看看就明白了

666 發表於 2012/1/9 02:02

是囉, 林肯與甘乃迪都有幾十項相同,
他們都是抄襲?
你剛剛在#27才說這種說法是胡說八道的喎,
怎麼轉個頭你自己便胡說八道,痴了起來?
化整为零,咁又呃4个贴了!
.
ali 發表於 2012/1/9 00:28

寫多四個帖會有甚麼福利?
出帖最多者, 抽水送出惠康購物卷架咩?
Some Mormon scholars believe that Quetzalcoatl, who has been described ,... was actually Jesus Christ. ... Latter-day Saint President John Taylor wrote:

"The story of the life of the Mexican divinity, Quetzalcoatl, closely resembles that of the Savior; so closely, indeed, that we can come to no other conclusion than that Quetzalcoatl and Christ are the same being.
怎麼又有三位一體,處女生子,釘死十字架,死後三天復活????
Quexalcote

666 發表於 2012/1/9 03:22

好心你胡扯也扯得好好睇睇, 咪笑死人哩
後期聖徒教會是不信三位一體, 不信有處女生子的.

快先去增知識然後才好回來

載好小白眼鏡再看吧,後段有說是摩門教講的嗎,
666 發表於 2012/1/9 03:48

寫野, 就寫得清楚一點哩.
詞不達意!

載好小白眼鏡再看吧,後段有說是摩門教講的嗎,
666 發表於 2012/1/9 03:48

咁即係點呀?
Some Mormon scholars believe that Quetzalcoatl, who has been described ,... was actually Jesus Christ. ... Latter-day Saint President John Taylor wrote:

即係摩門. 定係摸門呀? 摸唔摸唶??
你自己摑自己一巴做乜?

一個人與他人十幾項相同有什難,但三、四百項相同且是處女生子,被釘十字架,...那就難 ...
666 發表於 2012/1/9 03:54

哇....三幾百項相同呀?
同邊個有三幾百樣相同先?

但真可憐的,

666 發表於 2012/1/9 03:54

我就覺得你可憐d勒,
人云亦云, 唔經大腦一舊雲

講到林肯同甘乃迪, 你就拿拿聲識得搵來兩人不相同既地方反駁

7。 兩人同是後腦中鎗。

來了個愛胡說八道的基督徒

當布斯進入包廂後,他平靜地把槍瞄準了林肯的左耳和背脊之間……共開槍8次,林肯被擊中6次,其中5次擊中要害。

肯尼迪乘坐一輛敞蓬汽車遊街拜會市民,行至一個拐彎處時(美茵街,Main Street),埋伏的槍手向他開了槍,第一槍打中甘迺迪的喉部,他與妻子合力按着頸,防止血流出來,但數秒後,第二槍子彈命中頭部

666 發表於 2012/1/8 11:37

等我仲以你幾醒,

點知......一講到耶穌, 你就變豬頭冏!

跌眼鏡.

,不然怎能跟我對談呢! ...
666 發表於 2012/1/9 04:14

不跟你對話, 也不見得會有何損失
呵呵,會信那種洋奴教,本就很可憐,現看你大腦不清,真的很同情你的!

666 發表於 2012/1/9 04:18

噢...我大腦唔清, 你口開始臭
不如我地一齊去睇醫生, 我睇腦科, 你睇獸醫,
團診會有折扣
高級模式 | 發新話題
換一個