返回列表 回覆 發帖

究竟基督徒與反基督信仰者是一種什麼關係?

回覆  逃出魔幻紀

您不但冇犯規而且態度同擺街邊檔拉票嘅candidate一L様咁好。
有fans經過話:「加油!香 ...
沙文 發表於 2019/12/2 01:43

點解唔支持唔同就要上前去屌人老母?
好曱甴啵
您知人地幾多嘢啫?或者係personal issue呢?您又知實係支持唔同?或者路人其實係支持政綱嘅,不過衰在前晚 ...
沙文 2019/12/2 09:21 提交

你係講緊議員選舉啵
議員都有私生活啫,畀人屌都未必關選舉事嘛,小姑娘
沙文 2019/12/2 10:26 提交

點解要屌人老母呢?
係屌都屌人老婆哩
我冇咁得閒同個信教信到忽咗的討論,不過我會勁插!!!

leefeng 2019/12/2 08:21 提交

係露拙似啲
所有煽動曱甴的大多數是基督教徒,打老人打女人,殺人,放火,擲汽油彈,破壞,焼屋燒車…呢啲不是社會運 ...
leefeng 2019/12/2 11:47 提交

開嚟藍絲曱甴一隻!
乜藍絲有曱甴?老懵懂了!
leefeng 2019/12/3 01:51 提交

你曱甴本性皆備
只是顏色問題
「天主」就威猛咯,人家話屌佢屎窟都唔得:
    「耶和華曉諭摩西說:把那咒詛聖名的人帶到營外,叫聽見的人都放手在他頭上,全會眾就要用石頭打死他。你要曉諭以色列人說:『凡咒詛上帝的,必擔當他的罪。那褻瀆耶和華名的,必被治死,全會眾總要用石頭打死他。不管是寄居的、是本地人,他褻瀆耶和華名的,必被治死。』」《利末記》24:13
旁觀者 發表於 2020/2/9 00:03

又係老師講耶穌時候哩, 留心聽書。

以色列人流在曠野時, 常受其他族襲擊, 受野獸侵襲, 所以聚居一起便互相保護, 
不止是以色列人, 還有『不管是寄居的、』。
這些人來與以色列人一起共居, 著數就有了, 但又去詛咒以色列人的神時, 便乞人憎囉。
不想信以色列的神的, 不管是同胞, 寄居的。。。都可以離開啵, 唔使跟住大隊, 自生自滅嘛
但又要跟大隊攞著數。

猶如曱甴俾人打時就喊警察去咗邊?平時就黑警, 毅進仔?!
再如黑醫護, 人工就收, 又要不秋後算脹, 叫佢前線抗疾就縮沙

如我係當年既以色列人,呢啲人被掟石, 未拍手叫好都會說:活該哩, 抵佢有今日
個啲要屌「天主」屎窟嘅都屌咗咯,佢哋有被石頭打死﹖
旁觀者 發表於 2020/2/10 01:43

你又唔係去以色列尋庇護,
你又無份當年行過紅海,
神蹟你又未見過,未經歷過,
你鐘意屌咪屌哩, 唔通你碌野舉得高過巴比塔咩

上邊個位都唔識你乜水
呢度嚟嚟去去得三幾个網友講嘢,我呢輪為咗觀察有冇潛水網友飄過,攞呢個舊貼嚟做工具統計下,發覺view 量 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/3/20 05:55

三幾個網友中, 有一個係傻既, 兩個係低能既, 廿一世紀仲《辟邪紀實》
同一邏輯,廿一世紀仲《Bible》,又代表係傻定低能?
抽刀斷水 發表於 2020/3/20 19:50

你無邏輯就真, level 1 既口罩 同 N95都係罩啫, 係咪都係同等呢?

比如男人鐘意屌女人, 自古以來都係咁, 今日都係咁, 22, 23, 24, 25世紀時都會係咁。

《Bible》就係屬呢類。

ISIS, covid-19 就係猖獗一陣子既事,唔會長久, 如22, 23, 24, 25世紀都係咁就該燴囉。
《辟邪紀實》, 《辟邪教議》,《浪跡叢談》 就係屬呢類。

今時今日仲有人用 Apple ][, windows 3.0?
高級模式 | 發新話題
換一個